Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

"Παγκόσμια Κυβέρνηση " (τι άλλο...) το θέμα του συνέδριου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα.

Το τριήμερο 27-29 Ιουνίου γίνεται διεθνές συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα :

"ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 
- Γιατί την χρειαζόμαστε, είναι εφικτή, ποιος έχει τα προσόντα για να κυβερνήσει;"

Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες (ξεχωρίζουν από την ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή τους) οργώνουν την Αθήνα και τα προάστεια για να προπαγανδίσουν την "συνέλευσή" τους βοηθούμενοι και από ξένους "ιεραποστόλους".

(το φυλλάδιο που παρουσιάζω παρακάτω το πήρα από έναν ...Ούγγρο)










* Εμφανής η διάθεση ειρωνίας...

Βέβαια στις οδηγίες  της συνέλευσης μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν "κουτιά συνεισφορών" για τους "γενναιόδωρους που θα υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Βασιλείας."..


 

10 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι, γιατί οι "Ορθόδοξοι" ξενίζονται τόσο από το θέμα της Συνέλευσης; Έχουν ξεχάσει να προσεύχονται με το Πάτερ ημών που ξεκάθαρα λέει "ελθέτω η Βασιλεία σου, ως εν ουρανώ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ;"
    Αλήθεια, το σόι Χριστιανοί είναι εάν δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Κυρίου μας του Ιησού Χριστού το "Νέο Άρχοντα της Γης" που αναφέρει η πρόσκληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε παρακαλούσαμε να σέβεσαι το Πάτερ ημών και να το παρουσιάζεις πραγματικά και όχι όπως σας το λέει η Σκοπιά.

      Το Πάτερ ημών λέει :

      "ελθέτω η βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης"

      Επίτηδες παρακάμπτεις και διαγράφεις μια ολόκληρη φράση, παραποιώντας την Αγία Γραφή.
      Δεν μιλάει για επίγεια βασιλεία, αλλά για επικράτηση του Θελήματος του στη γη, όπως και στον Ουρανό.

      Διαγραφή
    2. Ο Ιησούς Χριστός δεν έρχεται ως επίγειος άρχοντας της Γης. Και σε αυτό θα διαψευστεί η Σκοπιά, όπως με τη πλάνη για τους 144.000 ψευτοαγίους και με τη πλάνη για τη γενιά του 1914. Όλα αυτά τα άλλαξε, τώρα θα αλλάξει και αυτό.

      Διαγραφή
    3. Και πώς ακριβώς θα επικρατήσει το θέλημα του Θεού επί της γης, αν όχι μέσω της Βασιλείας Του, μέσω του Χριστού; Είναι προφανές ότι οι δύο φράσεις συνδέονται εννοιολογικά και πραγματολογικά!

      Διαγραφή
  2. Μας δουλεύεις ρε Ανώνυμος26 Ιουνίου 2014 - 7:40 μ.μ.;;; Η είσαι ηλίθιος ή το παίζεις...Εχει μιλήσει πουθενά ποτέ ο Χριστός για τον ερχομό κάποιου νέου άρχοντα; Πανίβλακες...που θα έρθει ο Αντίχριστος και θα σας τον πασάρουν για Μεσσία; Διάβασε τίποτα για την παγκόσμια διακυβέρνηση και το τσίπ 666 και για Αντίχριστο...διάβασε λίγο Αποκάλυψη μοσχάρι ε μοσχάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “… κάποιου νέου άρχοντα" ?!?!
      Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν; Κι αφού εισαι ΤΟΣΟ πια έξυπνος και διαβασμένος (και ουχί… μόσχος), πώς σου διέφυγε ότι το βασικό, το κύριο θέμα της Αποκάλυψης δεν είναι άλλο από την εγκαθίδρυση (ουσιαστικά αποκατάσταση) της Βασιλείας του Θεού, μέσω του γιου του, Ιησού Χριστού; Ή δεν είσαι τόσο διαβασμένος λοιπόν ή εξυπηρετείς άλλες σκοπιμότητες…

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει επίγεια βασιλεία του Χριστού στη γη. Η "χιλιετής βασιλεία" ξεκίνησε από τη στιγμή που ιδρύθηκε η Εκκλησία, το 33 μ.Χ. Η Εκκλησία είναι η επί γης Βασιλεία του Ιησού Χριστού.
      Οι οπαδοί της Σκοπιάς, επειδή περιμένουν επίγειο βασιλιά- μεσσία, θα δεχθούν τον Αντίχριστο ως Μεσσία... Εκεί είναι η μεγάλη πλάνη της Σκοπιάς

      Διαγραφή
    3. Θέλετε να μας πείτε δηλ. ότι η επί της γης βασιλεία του Ιησού διαρκούσε στα σκοτεινά χρόνια της ύστερης αρχαιότητας και του Μεσαίωνα, λήγοντας το 1333 μ.Χ.; Αν είναι ποτέ δυνατόν!

      Διαγραφή
  3. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά περιμένουν την τρίτη παρουσία του Χριστού, γιατί η Δευτέρα Παρουσία για αυτούς έγινε το 1914, και τώρα θα γίνει η τρίτη παρουσία. Μπορούν να μας αποδείξουν μέσα από την Αγία Γραφή που στηρίζουν την τρίτη παρουσία του Χριστού, και που στηρίζουν το δόγμα τους πως το 1914 έγινε η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει δόγμα. Το άλλαξαν. Οι νεώτεροι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν έμαθαν για τη "γενιά του 1914" που θα δει το τέλος... Η Σκοπιά δεν μιλούσε για επουράνια παρουσία του Χριστού το 1914. Μιλούσε για επίγεια παρουσία του Χριστού το 1914 και διαψεύστηκε, γι' αυτό το άλλαξε. Δείτε τα ντοκουμέντα.
      http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8594?file=15&folder=62239

      Διαγραφή