Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες ;

Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία.


Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.



Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.




Τον Αύγουστο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει το μισθολογικό της κλιμάκιο να αλλάζει ,μέσα σε λίγες ημέρες, σε 8 (!!!)


Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει για το πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του να χρειάζονται μόλις δέκα ημέρες !!!
---------------------------------------------------------------------------------
ubdate 16/10/2011

Πριν λίγες ημέρες έκανα την παρακάτω ανάρτηση "Κύριε Βενιζέλο, πώς γίνεται υπάλληλος του γραφείου σας να αλλάζει 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες "  που αναδημοσιεύτηκε από πολλές δεκάδες blogs και εφημερίδες.
Συμπεριλήφθηκε και σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση της ΝΔ δημοσιεύτηκε στον Αδέσμευτο Τύπο. Σε αυτή την δημοσίευση απάντησε η κ.Κιούρκα.

Αν και δεν στάλθηκε σε μένα, επειδή είναι σχετική με την ανάρτηση , και επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για την αλήθεια την δημοσιεύω.

 Η επιστολή :
 «Υιοθετώντας ανακριβείς και ανώνυμες αναρτήσεις από το Διαδίκτυο δεν εκθέτετε κανέναν άλλον παρά τον εαυτό σας (αναφέρομαι προφανώς στο δημοσίευμά σας με τίτλο «Να πώς βολεύουν τα δικά τους παιδιά»). Σας επισυνάπτω λοιπόν ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Διοικητικού του υπ. Οικονομικών για το… σκάνδαλο της μισθολογικής μου κατάταξης –που προέκυψε από την προσκόμιση των προϋπηρεσιών μου– και παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας, εάν βεβαίως, σας αφορά.
Ο δε μισθός μου -ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το ποσόν που αναγράφεται- είναι ακριβώς αυτό που λαμβάνει ένας υπάλληλος του υπ. Οικονομικών στο κλιμάκιο που αντιστοιχεί στην προϋπηρεσία μου. Εάν επιθυμείται να λάβετε τα σχετικά έντυπα των προϋπηρεσιών μου, αναλυτικά στη διάθεσή σας».

Τρία σχόλια :
1) Δεν αμφισβήτησα ότι αξίζει ,σύμφωνα με την προυπηρεσία της , να είναι στο κλιμάκιο 8.
Διερωτήθηκα πώς από το κλιμάκιο 12 τον Ιούλιο, βρέθηκε με κλιμάκιο 8 τον Αύγουστο. Η κ. Κιούρκα υποστηρίζει ,αν κατάλαβα καλά ,ότι προσκόμισε στην υπηρεσία της νέα στοιχεία για την προυπηρεσία της.Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Υπάρχουν  αρμόδιες υπηρεσίες γι' αυτό.

2) Δεν έγραψα ότι ΤΩΡΑ παίρνει 2.600 ευρώ αλλά το ποσό αυτό αναγράφεται στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών για την σύμβασή της  για το 2011. Προφανώς έχει υποστεί και ο δικός της μισθός τις περικοπές που έχουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

3) Η τελευταία απόφαση αναφέρει σαφώς ότι "τροποποιείται (η προηγούμενη απόφαση) κατά το μέρος που αφορά την ημερομηνία διορισμού".
'Αρα λογικό δεν είναι να υποθέσει κάποιος ότι θα έπρεπε να ισχύει το κλιμάκιο 12 και ΟΧΙ το 8 ;....

Άρα όσον αφορά τουλάχιστον την αρχική δική μου ανάρτηση δεν υπάρχει καμία "ανακρίβεια".

12 σχόλια:

  1. Μου αρέσει που περιμένεις κι απάντηση :-0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιτοτητα σοσιαλιστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπη..... διοριστηκε αποφοιτητης του ΛΥΚΕΙΟΥ???? ΜΕ 2.600 ΕΥΡΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε ξύλο που θέλουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορούμε να έχουμε τις πηγές αυτών των πληροφοριών;
    Χρειαζόμαστε, αν μη τι άλλο, τους αριθμούς των Υπουργικών Αποφάσεων και τα σχετικά ΦΕΚ, προκειμένου να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα των ανωτέρω πληροφοριών.
    Ας μην χάφτουμε σαν ηλίθιοι ότι μας σερβίρουν τα όποια ανώνυμα blogs... Ας εξετάζουμε και λίγο την εγκυρότητα όσων διαβάζουμε...
    ΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς δύσπιστο ανώνυμο ΕΝ.
    Πολύ καλά κάνεις και ζητάς αποδείξεις. Το ίδιο κάνω και εγώ. Η ανάρτηση δεν είναι αναδημοσίευση . Έχω βάλει τα έγγραφα όπως τα βρήκα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.Απορώ πώς δεν τα είδες...
    Δηλαδή ΤΙ άλλο έπρεπε να βάλω ;
    Αν ΑΚΟΜΑ δεν το πιστεύεις, βάλε στο google:
    ΑΔΑ:4Α8ΤΗ-ΨΕΗ
    ΑΔΑ: 4ΑΛΔ6-4
    ΑΔΑ: 4ΑΜ6Η-ΗΤΤ

    να τα δεις και ολόκληρα (αν αυτό σε ενοχλεί) με τα ματάκια σου .

    Αφού τα δείς και βεβαιωθείς , περιμένω σχόλιό σου επί της ουσίας πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανελλήνιιο Σοσια...ληστικό Κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσει ο ΠΑΣΟΚΟΣ ο δύσπτιστος θέλει και ολόκληρα τα έγγραφα και τα ΦΕΚια.
    Μήπως να ζητούσαμε και τα δακτυλικά αποτυπώματα και την επιβεβαίωση από τον "κύριο" Υπουργό?
    Ακόμη δεν κατάλαβε τί γίνεται.
    Ε ρε Πάγκαλος που σου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν θα ξεκολήσουμε από τα κομματικά μας... τότε θα πάει μπροστά ο τόπος. Και όταν ανασκουμπωθούμε στην δουλειά και ανανεώσουμε την πολιτική του τόπου, τότε θα προοδεύσουμε. Προσωρινά μαυρίστε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς όλους τους ταλαίπωρους Συν-Έλληνες που διαβάζουν αυτή την πληροφορία σχετικά με την κ.Κιούρκα. Ίσως ο "Τανάλιας" (Βενιζέλος) να χρησιμοποιεί το μισθολόγιο της κυρίας αυτής πιλοτικά! Άν δει ότι πετύχει τότε είμαι σίγουρος θα το εφαρμόσει και στους υπόλοιπους Έλληνες εργαζομένους!
    Πάντως, σοβαρά, φίλοι μου το σχέδιο διάλυσης του Ελληνισμού εφαρμόζεται αυτή την στιγμή και οι στρατιές καταστολής κάθε αντίστασης είναι σχεδόν έτοιμες παγκοσμίως.
    Διαβάστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή