Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

STOP στο παραεμπόριο

Από την Τρίπολη ο Σαμαράς δήλωσε:

«Υπάρχει ωστόσο και άλλο ζήτημα, το ότι δεν έχουμε ασχοληθεί όσο πρέπει κι εδώ υπάρχει ευθύνη και της δικιάς μου της παράταξης, με το θέμα του παραεμπορίου.



Το γεγονός ότι έξω από τα καταστήματα υπάρχουν οι παράνομοι και συνήθως το ΣΔΟΕ κυνηγάει μέσα τους νόμιμους κι αφήνει απέξω τους παράνομους να ασελγούν σε βάρος της αγοράς, γι' αυτό κι εμείς έχουμε κηρύξει πόλεμο στο παραεμπόριο και θα τον συνεχίσουμε μέχρι τέλους».

Θα μπορούσα να πω «κάλλιο αργά παρά ποτέ» αλλά δυστυχώς η παροιμία δεν ταιριάζει πια γιατί για πολλούς καταστηματάρχες που έχουν βάλει λουκέτο στα μαγαζιά τους είναι ήδη πολύ αργά. Τι έκανε η Ν.Δ ως κυβέρνηση όταν οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονταν στις επίσημες αρχές για το παράνομο εμπόριο με παράνομα
προϊόντα που γινόταν έξω από τα καταστήματά τους; Τίποτα. Αδιαφορούσε γιατί φοβόταν μήπως τους χαρακτηρίσουν σαν ακροδεξιούς. Τι έκανε ο Σαμαράς ως αρχηγός της Ν.Δ όταν οι καταστηματάρχες οργάνωναν εκδηλώσεις κατά του παραεμπορίου; Τίποτα. Τους άφηνε να τρώνε ξύλο από τα τσιράκια της Μαφίας του παραεμπορίου. Τώρα, προεκλογικά, θυμήθηκε το παραεμπόριο και χτυπάει φιλικά στην πλάτη τους εναπομείναντες καταστηματάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου