Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Με αφορμή αφίσα της ΔΑΚΕ , πόλεμος Κ.Μητσοτάκη -συνδικαλιστών

            Με αφορμή αυτήν την αφίσα της ΔΑΚΕ
την οποία αποδοκίμασε δημόσια ο Κ.Μητσοτάκης,

η ΔΑΚΕ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
---------------------
Ο …. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας…
Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το … πλουσιόπαιδο του μπαμπά!!!Ας μας πει όμως, ποιες είναι οι θέσεις της Ν.Δ. και αν τελικά η Ν.Δ. είναι συνοικιακό μαγαζί που αλλάζει θέσεις όπως αλλάζει πουκάμισα ο κ. Μητσοτάκης.
Αν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του… ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών.

----------------------
Στην ανακοίνωση απάντησε ο Κ.Μητσοτάκης:


«Δεν μου κάνει εντύπωση ούτε το ύφος της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ι.Τ. ούτε οι ύβρεις προς το πρόσωπό μου. Είναι άλλωστε η συνήθης πρακτική των πραγματικά προνομιούχων και κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστών. Εκείνο όμως που μου προκαλεί έκπληξη είναι η άγνοια του ιδεολογικού προσανατολισμού και των θέσεων του κόμματός μας. Τους συνιστώ να διαβάσουν πιο προσεκτικά την ομιλία του Προέδρου του κόμματός μας Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο ΙΙ.

Η άκριτη συνθηματολογία και η τυφλή άρνησή τους σε κάθε διαρθρωτική μεταρρύθμιση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των χιλιάδων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που σήμερα δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλον. Αντίθετα τους ταυτίζει απόλυτα με τους «πράσινους» συνδικαλιστές που αρνούνται πεισματικά να αλλάξει οτιδήποτε στη χώρα μας και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει.

Όσον αφορά την προτροπή τους να προσχωρήσω στο ΠΑΣΟΚ, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικοί εκείνοι που υιοθετούν συνθήματα και κυρίως σοσιαλιστικές νοοτροπίες της εποχής του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80. Βρισκόμαστε πλέον στο έτος 2011 και, ευτυχώς για την παράταξή μας, δεν είναι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ εκείνοι που καθορίζουν τις θέσεις και τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας».

---------------------------------

5 σχόλια:

  1. Κυριάκο ¨κρείτον το σιγάν¨

    Δεν φτάνει που κάτι χαζοβιόληδες ,φούφληδες σαν και σένα κατέστρεψαν τη χώρα, έχεις και άποψη φερέφωνο του Μητσοτακισμού.

    Αντί να ζητάς συγνώμη και να κρυφτείς στα ανάκτορα σου, μας σπας και τα νεύρα από πάνω.

    Όταν ακούς ότι ο κόσμος έχει αηδιάσει με τους πολιτικούς, τί καταλαβαίνεις ; ότι είσαι απ έξω;.

    Κυριάκο δυστυχώς έχεις πάτερα τον εφιάλτη που έκανε την πολίτικη, μηχανή παραγωγής προσωπικού πλούτου και εξουσίας.

    Κυριάκο δυστυχώς είσαι αδελφός της αρχομανούς και άπληστης Ντόρας συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου.

    Κυριακό δυστυχώς είσαι ο όμορος γείτονας του Χριστοφοράκου και πρώην σύζυγος της Μαρεβας γειτόνισσας του Καραβέλα της ΖΗΜΕΝΣ…

    Eμπρός Κυριάκο πες μας για τα αποκτημένα σου !!!

    Τεράστια ερωτηματικά για τις σχέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία Siemens…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ … ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ 500000 ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ….

    ΡΙΞΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ένας βαθύπλουτος γόνος, που κάθεται μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες»

    Ρε Κουλη, με τα χρήματα του μπαμπά σου, κάνεις τον μάγκα ε?

    Ρε τον Κουλη τον έχει αφήσει η Ντορουλα στην ΝΔ, για να την κάνει μπουρδελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριάκος Μητσοτάκηs (υιός του εφιάλτη δράκουλα ,αδελφός της αρχομανούς Ντορας φίλος και γείτονας του Μιζοφορακου,πρώην σύζυγος της Μαρεβας…)

    Άστα Κυριάκο ,είσαι το τρίτο βιολί του Μητσοτάκη στην ορχήστρα των αρπαχτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ???..

    Στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας και αν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη, Ηρακλειδείς ,ουτiδανοι,της Ντορο-φαύλο-κρατιας αποδειχθούν αθώοι της διαφθοράς ,τότε και μόνον τότε θα έχουν την άδεια της κοινωνίας στην παρουσία της πολιτικής σκηνής .
    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι-σκατοσόι της πολιτικής μαφίας , αδήφαγα αρχιλαμόγια, υποτακτικά της οσίας οικογενείας του Μητσό-Ντόρα-Κούλα που κατέστρεψε την χωρά.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή