Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο βουλευτής Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών!

Με τη λήξη της θητείας του ο πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας υπάγεται στις υπηρεσίες του κυρίου Ρέππα.
                                                 
Ο βουλευτής Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών!Έναν ακόμη υπάλληλο απέκτησε το υπουργείο Υποδομών, καθώς μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχ. Καρχιμάκης – και πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ο κ. Καρχιμάκης «οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως βουλευτή, για οποιοδήποτε λόγο», αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης (ΦΕΚ Γ’ 169/2011).

Την απόφαση πρόσληψης του κ. Καρχιμάκη στο υπουργείο Υποδομών, υπογράφουν ο κ. Ρέππας και οι υφυπουργοί Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδης και Εσωτερικών, κ. Γ. Ντόλιος, λόγω της συναρμοδιότητας που προβλέπει ο εν λόγω νόμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατ’ αντίστοιχο τρόπο μεταφέρθηκε από την πρώην Ολυμπιακή στην ΕΘΕΛ – από όπου, πάντως, μετατάσσονται εκατοντάδες εργαζόμενοι προς άλλους φορείς του Δημοσίου - η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κυρία Στάβυ Σαλουφάκου.

Β. Τζότζολα: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6SmGkZIxqo6QjGVLOhA21thoLKXqlDYcesum6z0XKNCQkt_eGvguEHWz4fQZAmJE_vl9VgXEDw5BljXK-0Gc33WJb-cvPz_I0AQ-hXpMn1_0UrmIQK0ANNpmajULjGxYkSgPt98R3WNnr/s400/157045_1747988987885_1483628336_1878895_7991055_n.jpg«Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ' αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα ... "μια από τα ίδια", δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.

Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...»

5 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι συμπλέουμε ως προς τα συναισθήματα που μας προκαλεί η δημοσίευση της είδησης αυτής...
    Ανείπωτη χαρά και ανακούφιση που (έστω)ένας συνάνθρωπός μας σώθηκε απ'την αγωνία της ανεργίας αλλά ταυτοχρόνως συμπόνια για την χαζούλα αυτή κοπελίτσα που ηλιθιωδώς παριστάνει την ηρωίδα,αντί να φροντίσει να "εξασφαλιστεί", αγνοώντας ότι οι λεγόμενοι "ηθικοί φραγμοί" είναι πλέον επικεφαλίδα νεοελληνικού ανέκδοτου...
    (ΥΓ .. φίλε Κώστα.Αν διάβαζαν 1000 άτομα αυτό το σχόλιο, πόσοι πιστεύεις ότι θα το θεωρούαν σοβαρή άποψη και πόσοι μαύρη σάτιρα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς επηρεασμένος από τις πολλές δηλώσεις Πεταλωτή που έχω δημοσιεύσει θα απαντήσω ...ξεκάθαρα "δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις"(πάντως η σκέψη σου με τιμά:1000 άτομα στο blog μου;;;)
    Tώρα σοβαρά. Αυτό που έγινε με τον Καρχιμάκη είναι νόμιμο.Το θέμα είναι αν είναι και ηθικό.
    Ο Πεταλωτής (νάτος πάλι...) είπε ότι ο βουλευτής πρέπει να εξασφαλίσει τα προς το ζην.Λες και υπάρχει περίπτωση ο Καρχιμάκης να ξαναγίνει υπάλληλος...
    Για την Τζότζολα το είδα σαν μια αισιόδοξη είδηση μέσα στην μαυρίλα που συνεχώς βάζω (ρε μπας και το εννοεί αυτό που είπε;...)
    Εξάλλου καιρός δεν ήταν να βάλω μια όμορφη φωτό;'Εχω πήξει στην μουτσούνα του Πάγκαλου και της Αννούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως το εφάρμοσα το μπουκοταζ πάγκαλου...Τέλος...Ούτε αναφορά πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποιό κόμμα ανήκει αυτή η Τζότζολα και πως βρέθηκε στην Ολυμπιακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ΝΔ. Ο Σαμαράς της έχει δώσει και θέση στο κόμμα (δεν ξέρω περισσότερα)
    Πώς βρέθηκε στη Ολυμπιακή μπορείς να το υποθέσεις και μόνος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή