Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τα "έψαλλαν" σε Ντόρα και Πρετεντέρη

Αμέριμνοι πήγαν να μιλήσουν σε φόρουμ της εφημερίδας Liberation η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, αφού τα άκουσαν για τα καλά....

Εκεί έκανε παρέμβαση εκπρόσωπος των Ελλήνων φοιτητών, ο οποίος δήλωσε την απορία του, γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι που ευθύνονται για το διασυρμό της Ελλάδας βρίσκονται στο φόρουμ.

Το φόρουμ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και είχε θέμα "Η Ελλάδα υπό ευρωπαϊκή κηδεμονία;".

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης φοιτητές διέκοψαν τις ομιλίες και διάβασαν μια ανακοίνωση ασκώντας σκληρή κριτική στους δύο ομιλητές για τη στάση τους στα γεγονότα στην Ελλάδα  
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι ο συντονιστής της συζήτησης ζήτησε τρεις φορές η παρέμβαση να είναι σύντομη, ενώ άνθρωπος της ασφάλειας προχώρησε προς το μέρος του φοιτητή που διάβαζε την ανακοίνωση.

 Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση του συντονιστή αναφέρθηκε με απαξιωτικές εκφράσεις στο ΛΑΟΣ, ένα εκ των τριών κομμάτων που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου, σημειώνοντας ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την άκρα δεξιά.

Συγκεκριμένα, η κα Μπακογιάννη, προσπαθώντας να υποβαθμίσει τη σημασία της συμμετοχής του ΛΑΟΣ στη νέα κυβέρνηση, δήλωσε ότι δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά.

«Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις φασιστικές, αντισημιτικές ιδέες τους κλπ, γιατί τους γνωρίζουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα αλλάξουν γνώμη με έναν εκπληκτικό τρόπο μέσα σε δύο μέρες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος χαρακτήρισε την άκρα δεξιά στην Ελλάδα «αστεία».
(ολόκληρη η παρέμβαση των φοιτητών εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου