Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κατά της ελληνικής βοήθειας στην Κύπρο το ΚΚΕ

To KKE πιστό στις (ανθελληνικές) του παραδόσεις...Η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνισμού, αποτελεί για το ΚΚΕ "κίνδυνο εμπλοκής σε πολεμική περιπέτεια...μακριά από τα συμφέροντα των εργαζομένων".



Απόσπασμα από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ :

«Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει μία φρεγάτα και ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στο πλαίσιο της δύναμης της UNIFIL (αποστολή του ΟΗΕ στο Λίβανο) και του ΝΑΤΟ, δείχνει την επικίνδυνη όξυνση που λαμβάνουν οι εξελίξεις στην περιοχή, κάτι για το οποίο έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό το ΚΚΕ.
 
Η αποστολή ελληνικής ναυτικής πολεμικής δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
 
Αποκαλύπτει τόσο τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας σε πολεμικές περιπέτειες, πέρα και μακριά από τα συμφέροντα των εργαζομένων, όσο και τον κίνδυνο της ανοιχτής στρατιωτικής επέμβασης ισχυρότερων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ, με την προώθηση επικίνδυνων σχεδίων, όπως της τριχοτόμησης του Αιγαίου κ.ά."

3 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι πολίτες ζουν στην άγνοια ή υπό την επήρεια της προπαγάνδας.
    Επομένως, δικαιολογημένα εκλέγει αυτούς που μέχρι σήμερα ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος παιρνει στα σοβαρα το ανθελληνικο κκε ?
    Βρε αι στο ντιαμπολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τουρκοι στελνουν πολεμικα στην κυπρο και... εμεις στο Λιβανο φρεγατα. Η φρεγατα να παει στην κυπρο και οχι σε αποστολες του νατο. Φρεγατα εχουμε στειλει και στην Ουκρανια για τα συμφεροντα του ΝΑΤΟ οπως και στον περσικο για να φυλαει τα τανκερ των εφοπλιστων. Μαθετε ποσο κοστιζει την ημερα μια φρεγατα και σκευτητε αν εχει η ελλαδα αυτην την πολυτέλεια.
    Ποιος είπε για την Κυπρο; Η φεγατα παει στο Λιβανο ειπαμε βοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή