Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία 26.738 blogs για διασπορά ψευδής φήμης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κάλεσε σε απολογία 26.738 ιστότοπους για να παράσχουν εξηγήσεις και εξεταστούν ανωμοτί, κατ΄ άρθρο 31 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για παραβάσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων και φημών σχετικά με την
 «καταστροφή του κόσμου στις 21/12/2012».

Διευκρίνιση : Πλάκα κάνω, μην με καλέσει και εμένα ο εισαγγελέας…
Ερώτηση : H ειρωνεία τιμωρείται ….;

4 σχόλια:

  1. (χαχαχαχ καλό!!)

    Όμως,σαν σώφρων blogger που είμαι,θα περιμένω, και αν δω ότι δεν σε μπουζουριάζουν , θα προβώ σε αναδημοσίευση...

    Και έτσι θα πράττω πάντοτε από δω και πέρα...Για να αναδημοσιεύσω ,θα ερευνώ επί τριήμερον τις νομικές,κοινωνικές,πολιτικοοικονομικές,εθνικοπατριωτικές και πλείστες άλλες προεκτάσεις του θέματος(μέχρι να σαπίσει εντελώς η πληροφορία )
    Έτσι σιγά σιγά θα αναβαθμισθώ σε έγκριτο δημοσιογράφο και θα αποκτήσω το δικαίωμα να παρουσιάζω όποια πληροφορία γουστάρω-ουν ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ "ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό!!! χαχαχα μονό στην Ελλάδα γίνονται αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ

    1)...μπουζουριάζουν :))
    2) Ανέφερες τις "έγκυρες πηγές" ξέχασες τους ..."κύκλους"

    Προς τα2τσακάλια

    Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά; Λάθος.Γίνονται και στην Ουγκάντα,την Παπούα-Γουινέα και στο Τουρκενιστάν. Άρα διασπείρεις ψευδείς πληροφορίες.Για πέρνα από την εισαγγελία μια βόλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορεί να έρθει να με βρει μένω στην οδό ******** ****** νούμερο *** !!!! και ας φέρει και μια βεντάλια γιατί κάποιος πρέπει να μου κάνει αέρα, ένα πακέτο τσιγάρα γιατί ξέμεινα και 3 γύρους χοιρινό γιατί βαριέμαι να πάρω τηλέφωνο παραγγελία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή