Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

O Ν. Χαρδαλιάς υποψήφιος με τον Σγουρό.


Πριν ακόμη ο Αντώνης Σαμαράς επιλέξει τον Γιώργο Κουμουτσάκο για υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, είχαν παρατηρηθεί “περίεργες” κινήσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με “γαλάζιους” δημάρχους να στηρίζουν παρασκηνιακά τον Γιάννη Σγουρό, τελευταίο εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στην ΤΑ, μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Είναι εκείνοι για τους οποίους ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε υποστηρίξει σε κομματική συγκέντρωση στη Συγγρού ότι “πούλησαν την ιδεολογία τους, για μερικές… ασφαλτοστρώσεις”.
Σήμερα, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ο απερχόμενος Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, που πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόφασή του να μην είναι και   πάλι υποψήφιος, γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook ότι θα είναι υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό.

Η σχετική ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά, που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων:

“Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι… Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της. Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος. Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου. Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας….όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά…συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!”.
http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου