Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καπερνάρος για Δ. Μητρόπουλο : "H πιο πετυχημένη γελοιογραφία του πατέρα του".

Ακόμη μια προσπάθεια να πετάξουν λάσπη στους ΑΝΕΛ
Ο Γνωστός «δημοσιογράφος» Δημήτρης Μητρόπουλος ανέλαβε την υπεργολαβία των «Νέων» στην μπίζνα επίθεσης κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σήμερα έγραφε πάλι ο «καταξιωμένος αρθρογράφος» ότι ο κόσμος τυφλώθηκε και έβαλε στη Βουλή εμένα και πολλούς άλλους βουλευτές. 
Η «αιχμηρή» αρθρογραφία του κ.Μητρόπουλου είναι αυτή που τον κατέστησε περιζήτητο στην δημοσιογραφική πιάτσα. Περιζήτητο σε τέτοιο βαθμό που αναρωτιέμαι αν δεν του είχε βρει δουλειά ο μπαμπάς που θα ήταν σήμερα.
 
‘Οσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο η παρεούλα των «Νέων» και άλλων εφημερίδων θα αμπαλάρει την αρθρογραφία της με δήθεν πολιτικά επιχειρήματα για να πετάξει λάσπη σε όσους αντιστέκονται στο μνημόνιο. Δυστυχώς μπαίνουμε σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο και η παραδημοσιογραφία παίρνει τα πάνω της.
 
Η απάντησή μου σε κάτι κυρίους(;) σαν τον Δημήτρη Μητρόπουλο βρίσκεται στο ασφαλιστικό ταμείο των δικηγόρων όπου διατίθενται τα ένσημά μου, ας τα μετρήσει και αν έχει το σθένος ας επιστρέψει κατηγορώντας τους ‘Ελληνες για τις επιλογές τους.
 
Μέχρι τότε θα συνεχίσω να πιστεύω ότι αποτελεί την πιο πετυχημένη γελοιογραφία του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου