Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Χίλιες φορές καταδικασμένοι επειδή κρατάμε στα χέρια τον σταυρό!

«Σύμφωνα συμβίωσης, αντιρατσιστικοί νόμοι και επιπλέον, η προσπάθεια θεσμικής κατοχύρωσης των ομόφυλων ζευγαριών, που όμως… πάγωσε επειδή η κυβέρνηση που έχει προκαλέσει την ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία του λαού, δεν θα άντεχε την… δική της αιμορραγία. Με άλλα λόγια, γελοίες ιστορίες μικρών και ανίκανων ανθρώπων, που δυστυχώς το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να σκύβουν το κεφάλι στους δανειστές και στα μεγαλοσυμφέροντα, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο λαός που κυβερνούν και ποιες είναι οι παραδόσεις και τα ήθη του. Ισοπέδωση των πάντων, αρκεί να είναι αρεστοί στους πάτρωνές τους και να διατηρήσουν την καρέκλα της εξουσίας. Και αν αυτή η καρέκλα αρχίσει να τρίζει, τότε αναδιπλώνονται για να επανέλθουν σε δεύτερο χρόνο. Ως πότε; Μάλλον όχι για πολύ ακόμα… Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τους πήραν χαμπάρι και δεν θα αργήσει η νέμεση…»

 Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος την υπόθεση της τροπολογίας για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, που κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, παγώνει μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

 
Ο κ. Νικολόπουλος, υπογράμμισε πως η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, που σε κάθε περίπτωση κινείται αντίθετα με το ηθικό και θρησκευτικό συναίσθημα της πλειοψηφίας του λαού, είναι μόνο ένα κομμάτι της μεγάλης ηθικής και ποιοτικής κατάπτωσης στην χώρα, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη. «Τι πάει να πει, σύμφωνο συμβίωσης και… γάμος με συμβολαιογράφο; Ποια ορθόδοξη, ή και γενικότερα χριστιανική παράδοση, πάνω στην οποία είναι χτισμένη η Ευρώπη, προβλέπει κάτι τέτοιο; Και εν τέλει, ποια η απήχηση αυτών των συμφώνων στον λαό; Ελάχιστη. Έως και κορυφαίοι επιστήμονες, χαρακτηρίζουν τα σύμφωνα συμβίωσης αντισυνταγματικά, ατελή και αιρετικά. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πάνω σε αυτή, τη δήθεν προοδευτική παρέκκλιση που έχει θεσμοθετηθεί στη χώρα, έρχεται τώρα η κυβέρνηση να υιοθετήσει και τη νομική υπόσταση ομόφυλων ζευγαριών, μετατρέποντας την παρέκκλιση σε… νόμο, επειδή η χώρα καταδικάστηκε στο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Θα ήθελα να ξέρω όμως τι λέει το ίδιο δικαστήριο για τις διαθεσιμότητες; Τι λέει για τα μέτρα που επιβάλλουν φτώχια; Τι λέει για τα χιλιάδες υποσιτισμένα παιδιά της Ελλάδας; Χίλιες φορές καταδικασμένοι επειδή κρατάμε ακόμα στα χέρια τον σταυρό, παρά αθώοι πετώντας στα σκουπίδια τα ιερά και όσιά μας!» κατέληξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου