Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Δεν έκανα ποτέ tweet για τον Κατσιφάρα και το Campari


Ο γνωστός δημοσιογράφος και στιχουργός με επιστολή του στο iefimerida.gr διαψεύδει ότι έγραψε ο ίδιος στο Twitter για τον Γιώργο Κατσιφάρα με το... καμπάρι στο χέρι και δηλώνει ότι το έκανε κάποιος «γελοίος».

Ο κ. Παπαδόπουλος έχει ήδη καταθέσει μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς άγνωστος, χρησιμοποιώντας το όνομά του έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Twitter προκαλώντας... σύγχυση.

Συγκεκριμένα στο Twitter έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός «Λε.Παπ.», στην οποία, μάλιστα, έχει τοποθετηθεί ως φωτογραφία προφίλ αυτή του γνωστού στιχουργού και ο διαχειριστής του λογαριασμού τουιτάρει κανονικά προκαλώντας σύγχυση στους χιλιάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τη μέρα που μπήκε το λουκέτο στην ΕΡΤ πολλοί, παρασυρμένοι από το όνομα και τη φωτογραφία στο λογαριασμό, θεωρώντας πως πίσω από αυτόν βρίσκεται όντως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αναδημοσίευσαν ένα σοκαριστικό tweet που έκανε πραγματικά αίσθηση:
«Ο Γιώργος ο Κατσιφάρας, μ' ένα Campari στο χέρι, στους διαδρόμους της ΕΡΤ το '84, διάλεγε τις κοπέλες που στέλναν οι βουλευτές για δουλειά».

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει καταθέσει τη μήνυση στη Δίωξη πριν από 15 ημέρες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη κάτι με το λογαριασμό.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου