Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη αλβανός βιαστής 2 γυναικών στο Γαλάτσι.

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Γαλατσίου
Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις
Συνελήφθη στις 14-6-2013 τα ξημερώματα, στο πάρκο Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για τα αδικήματα των βιασμών και ληστειών κατ’ εξακολούθηση, της αντίστασης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.
Όπως εξακριβώθηκε ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο (2) βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14-12-2012 και στις 24-2-2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.
Ο δράστης, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών, της ειδικής ομάδας που είχε συγκροτηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό του, να τον ακινητοποιήσουν, προέβαλε σθεναρή αντίσταση κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου