Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η παράνοια συνεχίζεται : Κουβέλης : Στηρίζω την αυτόνομη πορεία του Τ Τ (αλλά ταυτόχρονα στηρίζει και την κυβέρνηση που το απαξιώνει για να το ξεπουλήσει...)

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτη Κουβέλη, συναντήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο .

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν με σαφήνεια τις θέσεις του συλλόγου, αντικρούοντας τεκμηριωμένα, με οικονομικά στοιχεία και μελέτες, τους ισχυρισμούς του Υπουργού Οικονομικών περί μη βιωσιμότητας της τράπεζας, ενώ τόνισαν ότι ο αφανισμός του ΤΤ, της τράπεζας της λαϊκής αποταμίευσης, θα συνιστά σκάνδαλο κολοσσιαίων διαστάσεων, προς αποκλειστική εξυπηρέτηση συμφερόντων μεγαλοτραπεζιτών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της αυτόνομης παρουσίας του ΤΤ στον τραπεζικό χώρο, προκειμένου να συνεχίσει να διαδραματίζει τον ιδιαίτερο, διακριτό κοινωνικό και αναπτυξιακό ρόλο του. Χαρακτηριστικά ο κ. Φώτης Κουβέλης ανέφερε τα εξής: «Στηρίζω κατηγορηματικά την ανακεφαλαιοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την περαιτέρω αυτόνομη πορεία του».

Από το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου