Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Tα "παιδιά" διέλυσαν τα γραφεία της ΓΣΕΕ , αλλά " εμείς δεν φωνάζουμε την αστυνομία"...


(Δείτε  στο βίντεο πόσο "ψύχραιμα" αντιμετώπισαν οι "υπεύθυνοι"  της ΓΣΕΕ την έναρξη της κατάληψης του κτηρίου από "τα παιδιά"...)


Φθορές και βανδαλισμούς έχει υποστεί το κτήριο της ΓΣΕΕ,...


 όπως αποκαλύφθηκε, έπειτα από την παράδοσή του από ομάδα αντιεξουσιαστών χθες το βράδυ, λίγο μετά τη λήξη της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού.

Οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι στη διάρκεια των έξι ημερών κατάληψης, είχαν αφαιρεθεί πολλά προσωπικά τους αντικείμενα, σκληροί δίσκοι υπολογιστών και γραφική ύλη, ενώ καταστράφηκαν φωτοτυπικά μηχανήματα, παραβιάστηκαν γραφεία, ανάμεσα στα οποία και το λογιστήριο της ΓΣΕΕ, στο χρηματοκιβώτιο του οποίου έγινε απόπειρα παραβίασης.
«Τέτοιου είδους φαινόμενα – σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ-δεν αιτιολογούνται και δεν επενδύονται με τον μανδύα της πολιτικής πράξης γιατί δεν συνιστούν πολιτική πράξη.
Η ΓΣΕΕ δεν ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας, δεν το έκανε στο παρελθόν, δε θα το κάνει και σήμερα.
Για τη Συνομοσπονδία ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του στην ελληνική κοινωνία και κρίνεται γι’ αυτές από τον κόσμο της μισθωτής εργασίας».


Να σημειωθεί ότι η τελευταία ανακαίνιση του κτηρίου, πριν από περίπου είκοσι χρόνια, είχε κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές.


Έτσι ξεκίνησε η κατάληψη από "τα παιδιά"...
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου