Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ:Άδειες διαμονής σε λαθρομετανάστες που έχουν " αποδεδειγμένα" (ερωτική) ΣΧΕΣΗ με Έλληνα ή Ευρωπαίο πολίτη!

Θυμάστε τον κ. Παπουτσή να βροντοφωνάζει "Οι νόμιμοι μετανάστες θα μείνουν, οι παράνομοι θα φύγουν";
Για να μην αναγκάζεται ο κύριος υπουργός  να προβαίνει  σε διώξεις λαθραίων όταν οξύνονται πολύ τα πράγματα, προσυπέγραψε ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο  τους νομιμοποιεί δια πλαγίου τρόπου.
Άκουσον, άκουσον, άνοιξαν κερκόπορτα για νομιμοποίηση αγνώστου αριθμού παράνομων μεταναστών δίνοντάς τους άδεια διαμονής ως "ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ Ε.Ε."!!!
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο. Είναι....παγκόσμια πρωτοπορία, εφεύρημα  αρρωστημένων εγκεφάλων που το μοναδικό τους μέλημα είναι πώς, με ποιο τρόπο θα νομιμοποιήσουν τους παρανόμως διαμένοντες σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα, αδιαφορώντας για τους Έλληνες που δεν αντέχουν ούτε την εγκληματικότητά τους, ούτε την ανεργία που προκύπτει από αυτούς, ούτε  την εθνολογική αλλοίωση που επιφέρουν.
Έχω να ρωτήσω κάτι αυτούς τους ανθέλληνες που μας έχουν βυθίσει στην απελπισία:
Γράφετε στο νόμο σας ότι "αν διαλυθεί η σχέση τότε ανακαλείται και η άδεια διαμονής. "
Με ποιο τρόπο άραγε θα το ελέγξετε;
Μας κοροίδεύετε κύριοι της κυβέρνησης του Πασόκ. Υπηρετείτε τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης αδιαφορώντας για τους Έλληνες.
Δείτε το σχετικό νόμο εδώ:
και ολόκληρη την ανάρτηση στο http://www.eglimatikotita.gr/2011/10/7-10-2011.html#more

1 σχόλιο: