Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τι λέτε κ.Πάγκαλε;












«Μας ρωτάνε οι πολίτες πού φάγαμε τα λεφτά. Μαζί τα φάγαμε, αφού σας διορίζαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»!



Αυτή είναι η χθεσινή δήλωση του Πάγκαλου στην Βουλή. Οι περισσότεροι μίλησαν για έκρηξη ειλικρίνειας, για πολιτικό θάρρος.


ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Η δήλωση είναι πονηρή και δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια.

Πονηρή είναι γιατί προσπαθεί να δημιουργήσει συνένοχους και άρα να εξασφαλίσει την σιωπή των πολιτών. Βάζει στο ίδιο σακί αυτόν που διορίστηκε με κομματικό ρουσφέτι (κακώς) για να εξασφαλίσει ένα μισθό, με τους παραλήπτες του μαύρου χρήματος της Siemens, τους δημιουργούς της φούσκας του Χρηματιστηρίου, τους εμπνευστές των δομημένων ομολόγων, αυτούς που ταΐζουν τα ΜΜΕ μέσω ανούσιων κρατικών διαφημίσεων, αυτούς που έκαναν πάρτυ με τις απευθείας αναθέσεις των έργων των Ολυμπιακών αγώνων κ.λ.π


Πονηρή είναι γιατί με έξυπνο τρόπο καταλογίζει και κατανέμει σε όλους τους πολιτικούς ,και άρα ελαχιστοποιεί, την γνωστή πολιτική ευθύνη η οποία είναι ως γνωστόν και ατιμώρητη.

Δεν είναι αληθής γιατί μη αναγκαίοι κομματικοί διορισμοί στο δημόσιο γίνονταν ανέκαθεν. Από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Το χρέος όμως υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία 13 χρόνια. Από 114 δις εκτοξεύτηκε στα 300 δις.

Άλλα λοιπόν είναι τα αίτια της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και να μην προσπαθεί ο κ.Πάγκαλος να δημιουργήσει συνένοχους των απατεώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου