Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Θλιβερή η κατάσταση για τον Ηρακλή. Το αίσχος της Ε.Π.Ο. αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς με εθνική προδοσία!

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εδώ και χρόνια είναι ένα
σιχαμερό συνοθύλευμα εντολοδόχων των νονών του ελληνικού ποδοσφαίρου το γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες που ασχολούμαστε με τα αθλητικά δρώμενα. Γνωρίζουμε την μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φέρει μαζί φυσικά με τους για τα πάντα, ευθυνόμενους προδότες πολιτικούς....

Στημένα παιχνίδια, ολόκληρα πρωταθλήματα, εξυπηρετήσεις παντώς είδους προς τις λεγόμενες "μεγάλες ομάδες" και τους προέδρους τους.....

Και τώρα μια απόφαση που εξαντλεί την αυστηρότητα του νόμου πάνω σε ένα ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, τον "Γηραιό" Ηρακλή!

Αφού ξελάσπωσε ψευδώς και με τεχνητώς κατασκευασμένα οικονομικά στοιχεία τις μισές καταχρεωμένες ΠΑΕ και έδωσε τις πολυπόθητες άδειες για συμμετοχή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στην "Σούπερ Λίγκα", απέβαλε την ομάδα του Ηρακλή και την υποβίβασε στην Β Εθνική Κατηγορία!!!

Μέχρι εδώ όλοι καταλαβαίνουμε την αδικία εις βάρος του ιστορικού σωματείου.

Κατόπιν όπως είναι φυσιολογικό οι οπαδοί του Ηρακλή ξεσηκώθηκαν και δικαίως, έχοντας στο πλευρό τους κάθε Ελληνα φίλαθλο.

Τώρα βγήκε μια περίεργη ανακοίνωση διαφόρων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας που καλεί σε συστράτευση όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή και στην οποία αναφέρονται κατά λέξη τα παρακάτω:
"Μετά τη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των οπαδών του Ηρακλή καθώς και πλήθος κόσμου, καταλήξαμε σε κάποιες προτάσεις τις οποίες απευθύνουμε σε συγκεκριμένους θεσμούς του Ηρακλή.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής αύριο Παρασκευή 6/5 να συγκαλέσει σύσκεψη μεταξύ της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, πρώην παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κάθε ενδιαφερομένου που τυχόν να υπάρχει, έτσι ώστε να συσταθεί άμεσα ένα άτυπο Δ.Σ. το οποίο θα είναι δυναμικό αλλά και κοινά αποδεκτό πίσω από το οποίο θα στρατευθεί ολόκληρος ο λαός του Ηρακλή και θα προχωρήσει προς την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τον Γ.Σ. Ηρακλής το Σάββατο 7/5 να καλέσει ονομαστικά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όλους τους βουλευτές της Μακεδονίας, όλους τους περιφερειάρχες, όλους τους δημάρχους του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όλα τα μέλη (πρώην και νυν) των διοικήσεων της ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΓΣ, όλους τους αθλητές (πρώην και νυν) του συλλόγου, όλους τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε επιφανή οπαδό του Ηρακλή, με σκοπό τη δημιουργία ενός σώματος το οποίο θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, νομικές και πολιτικές, τόσο για την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο. όσο και για το άνοιγμα των φακέλων όλων των ΠΑΕ από τη διακομματική επιτροπή της βουλής.
Προτείνουμε σε όσους απαρτίσουν αυτό το σώμα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου για τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.
Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τον ΓΣ Ηρακλής να διοργανώσει την Τρίτη 10/5, ένα τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο στη πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο θα παραστούν όσοι θα βρίσκονται στη σαββατιάτικη συγκέντρωση στο Βελλίδειο.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από το ΓΣ Ηρακλής να συναντηθεί άμεσα με τον πρόξενο της FYROM στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε - παρακαλούμε - απαιτούμε από τη συσταθείσα επιτροπή γηπέδου να συνεδριάσει άμεσα και να προβεί σε διερευνητικές επαφές μέσω του τούρκικου προξενείου με κατασκευαστικές επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας για την ανέγερση γηπέδου με το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ» στη Μίκρα.

Τέλος καλούμε ολόκληρο το λαό του Ηρακλή να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο και να συμμετάσχει κατά χιλιάδες με συγκροτημένο μπλοκ στη γενική απεργία της Τετάρτης 11/5.

Ψηλά το κεφάλι, πίστη και περηφάνια!
103 χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου!!!

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή - Apache Club - Athens Club - Σ.Φ.Η.Σ.Ε. - Σ.Φ.Η.Ε.Λ. - Σ.Φ.Η. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ "IMMORTAL" - BLUE BOYS - Αυτόνομη Θύρα 10"


Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε την οργή των οπαδών του "Γηραιού" αλλά κάποιες θέσεις άσχετες με το συγκεκριμένο πρόβλημα του υποβιβασμού αποτελούν εσχάτη προδοσία για την Ελλάδα και κυρίως για την Μακεδονία μας.

Κάποιοι ανεγκέφαλοι τύποι που σίγουρα κρύβουν ανθελληνικό μίσος κατάφεραν μέσα στην γενική πίκρα των οπαδών να περάσουν αιτήματα που θα στρέψουν όλους τους Ελληνες φιλάθλους αλλά και απλούς πολίτες κατά του Ηρακλή....

Η Εσχάτη προδοσία δεν συγχωρείται και δεν συγκρίνεται με αθλητικά ζητήματα.

Τι δουλειά κύριοι έχετε με τον πρόξενο των Σκοπιανών;

Τι δουλειά έχετε κύριοι με τους Τούρκους;

Πως τολμάτε να αναφέρετε σαν όνομα γηπέδου για το τιμημένο σωματείο σας το όνομα του σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ;!!!!!!!!

Τι είναι αυτά τα αίσχη;

Να γνωρίζετε ότι από εδώ και πέρα ότι και να συμβεί τελικώς στην ιστορία του σωματείου σας αλλά και στο συγκεκριμένο πρόβλημα που εύχομαι ολόψυχα να λυθεί υπέρ του Ηρακλή, ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ που θα σας συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Η προδοσία είναι η έσχατη ατιμία κατά του Γένους μας και δεν συγχωρείται από οτιδήποτε άδικα συμβαίνει στην ομάδα σας....

Η προδοσία θα σας συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και θα σφραγίσει τους οπαδούς σας σύγχρονους και μελλοντικούς....

Ο Ηρακλής από ομάδα τιμής και ιστορίας ντροπιάζεται από την συμπεριφορά σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Γιατί τα γραπτά μένουν κι όσα κι αν πείτε αργότερα για την δικαιολογημένη οργή σας θα είναι λόγια κούφια και ανούσια...

Καλύτερα να σας έβγαινε το μάτι που λέει κι ο λαός μας παρά το όνομα.....

Ο επίσημος Ηρακλής οφείλει πλέον να σας διαγράψει δια παντώς αλλοίως η ρετσινιά της προδοσίας θα τον συνοδεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....


ΠΗΓΗ:http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/blog-post_3067.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου