Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...



Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και αντικαγκελάριος Γκίντο Βεστερβέλε 48 ετών «παντρεύτηκε» μετά από πολυετή σχέση τον Μίκαελ Μροντς 43 ετών.



--------------------------------------------------------------------
Καιρός ήταν. Η ενασχόληση του υπουργού με τα καθήκοντά του τον είχε απορροφήσει και είχε βάλει την δημιουργία οικογένειας σε δεύτερο πλάνο.


Το Spiegel έγραψε μάλιστα, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο υπουργός δέχτηκε πιέσεις από τον πατέρα του Μίκαελ να επισπεύσει τον γάμο (άγνωστο γιατί).
Ο ψυχαναλυτής του σε τηλεοπτική εκπομπή έχει τονίσει ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Βεστερβέλε άλλαξε ριζικά μάλλον από τις συχνές συσκέψεις που είχε με την κ. Μέρκελ.

Η γνωριμία με τον Μίκαελ έγινε σε μια κοσμική εκδήλωση. Κάτι η βαυαρική μουσική, κάτι μερικά βαρελάκια μπύρας που είχαν καταναλώσει, βρέθηκαν το πρωί σε ένα δωμάτιο προσπαθώντας να ξεχωρίσουν τις κάλτσες τους.


Για πολύ καιρό προσπάθησε να κρατήσει την σχέση του κρυφή. Ο Βεστερβέλε όμως έπαιρνε τον Μίκαελ μαζί του στα ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό. Το γεγονός ότι έκλειναν ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι έκανε τους Γερμανούς κάτι να ψυλιαστούν.


Την άνοιξη του 2009 θεάθησαν να περπατούν πιασμένοι χεράκι – χεράκι στους κήπους του ιταλικό προεδρικού μεγάρου. Η Μέρκελ εξοργίστηκε «τι σκάνδαλο, πατούν το γρασίδι» και ο Μπερλουσκόνι σχολίασε σκωπτικά «O, ma ti pousti».


Τα ειρωνικά γελάκια των συναδέλφων του δεν αποθάρρυναν τον Βεστερβέλε.
«Γελάτε, γελάτε, εγώ όμως ποτέ δεν θα ξεμείνω από ξυραφάκια» σκεφτόταν.


Τώρα οι διπλωματικές υπηρεσίες της Γερμανίας έχουν μπροστά τους έναν δυσεπίλυτο γρίφο: πώς θα παρουσιάσει ο υπουργός τον σύντροφό του στο ταξίδι που θα κάνει τον προσεχή μήνα στο Ιράν;
Ως γνωστόν οι νόμοι του Αχμαντινετζάντ δεν είναι πολύ φιλικοί με τους ομοφυλόφιλους. Μετά την εκτέλεση και τον ανασκωλοπισμό ακολουθεί ημίωρος λιθοβολισμός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου