Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ: Εκδήλωση ΝΤΡΟΠΗΣ φιλοσκοπιανών σήμερα Παρασκευή 16/3/2018, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΓΚΛΕΝ ΑΠΟ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ :

Ο Τάσος Κωστόπουλος 
είναι δημοσιογράφος της "Εφημερίδας των Συντακτών", μέλος της συντακτικής ομάδας "Ο Ιός". Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην "Αυγή" (1985-87), το περιοδικό "Σχολιαστής" (1986-90) και την "Ελευθεροτυπία" (1990-2012). Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Η απαγορευμένη γλώσσα. Κρατική καταστολή των σλαβικών διαλέκτων στην ελληνική Μακεδονία" (Αθήνα 2000, εκδ. Μαύρη Λίστα), "Η αυτολογοκριμένη μνήμη. Τα Τάγματα Ασφαλείας και η μεταπολεμική εθνικοφροσύνη" (Αθήνα 2005, εκδ. Φιλίστωρ), "Πόλεμος και εθνοκάθαρση. Η ξεχασμένη πλευρά μιας δεκαετούς εθνικής εξόρμησης, 1912-1922" (Αθήνα 2007, εκδ. Βιβλιόραμα) και "Το 'Μακεδονικό' της Θράκης. Κρατικοί σχεδιασμοί για τους Πομάκους, 1956-2008" (Αθήνα 2009, εκδ. Βιβλιόραμα).
Ο Σπύρος Καράβας 
γεννήθηκε στη Χίο το 1954. 
Σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο Lyon 2 της Γαλλίας. Από το 1990 διδάσκει στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις του επικεντρώνονται κυρίως στον ελληνικό αλυτρωτισμό, το μακεδονικό ζήτημα και την ιστοριογραφία του.(2014) Μυστικά και παραμύθια από την ιστορία της Μακεδονίας, Βιβλιόραμα


Ο Στελιος Νικητοπουλος 
ειναι ο ανθρωπος που διοργανωσε την ιδια μερα με το συλλαλητηριο της Θεσσαλονικης συγκεντρωση υπερ της "Μακεδονιας" στη Καμαρα
την είδηση είδαμε εδώ.
Σχόλιο:
Τον προδοτικό ρόλο του Ιού της Ελευθεροτυπίας τον γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Την παράταξη του κ.Μηταφίδη επίσης (ήταν αυτοί που "καμουφλαρισμένοι" ως τυχαίοι πολίτες διαδήλωναν έξω από τις εκκλησίες! δείτε εδώ).
Το ότι κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα στηρίζουν ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, αυτό παραπάει.
Δείτε το προφίλ του στο facebook:
Αυτοί οι 100% "στρατευμένοι",
παριστάνουν τους προστάτες της ελευθερίας της Έκφρασης!!!
Από την ΟΡΜΑ μέχρι Antifa και προδοσφαιρικές ομάδες Αναρχικών της Θεσσαλονίκης! 
Ένα "χαρμάνι"!

Δείτε τι βρήκαμε με μια 5-λεπτη περιήγηση για τον κύριο αυτό:
ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Στέλιςο Νικητόπουλος διαδηλώνει ενάντια στον φράχτη του Έβρου!
Αν τόσο πολύ του αρέσουν οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες,
ας μας πει πόσους έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα στο σπίτι του;!
Από μακρυά, από τις κυριλέ μεζονέτες των ανατολικών προαστίων
μια χαρά φαίνονται οι λαθρομετανάστες!
οι "χρυσαυγίτες" "σπέρνουν" τον "τρόμο" (επειδή πηγαίνουν στο συλλαλητήριο),
οι αναρχικοί που έκαιγαν τα κουβούκλια και κινδύνευαν οι ζωές των εργαζομένων στις  ΣΚΟΥΡΙΕΣ
ΔΕΝ σπέρνουν τίποτε! (μάλλον Χασίς !!!)


ΥΓ. Επειδή το πιο πιθανό είναι να έχουν καλέσει τους "γνωστούς-αγνώστους" υπηρέτες της Νέας Τάξης (αναρχικούς) ως τσιλιαδόρους μέσα/έξω από την αίθουσα και ως οργανωμένες ομάδες των 5-6 ατόμων περιμετρικά που θα "την πέφτουν", θα ξυλοκοπούν και θα ληστεύουν αντιφρονούντες, συστήνουμε την προσοχή σε όσους παρευρεθούν.

Θυμίζουμε αντίστοιχη παρουσίαση που έγινε πριν 10 περίπου χρόνια στην Θεσσαλονίκη (λεγόμενου "μακεδονικού" αναγνωστικού), όπου επίσης έξω από το Εργατικό Κέντρο είχαν παραταχθεί δεκάδες αναρχικοί αναζητώντας πρόσωπα που τους μοιάζουν για "φασίστες" για να τους "συμμορφώσουν" "δημοκρατικά").
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/1632018.html#ixzz59wDO3rww

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου