Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Καταγγελίες για “βόλεμα ημετέρων” από την προσφυγική κρίση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το Προσφυγικό και καταγγελίες για προνομιακή μεταχείριση κολλητών της κυβέρνησης.
Στην ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την προσφυγική κρίση, ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε πως πρόσφυγες στέλνονται κατά προτεραιότητα σε ξενοδοχεία «κολλητών» της κυβέρνησης.
«Υπάρχουν καταγγελίες στην Αργολίδα και αλλού για ξενοδοχεία πολιτευτών των ΑΝΕΛ», είπε και μίλησε για διαγωνισμούς που γίνονται στο πόδι.

 «Για το Hot Spot της Χίου μια εταιρεία από την Αργυρούπολη πήρε 854 χιλιάδες Ευρώ. Τι έφτιαξε με αυτά τα 854 χιλ. Ευρώ; Τα 30 στρέμματα τα έδωσε ο δήμος. Τα container του Hot Spot είναι δωρεά των Ελληνικών Πετρελαίων. Τις υπόλοιπες εργασίες τις έκαναν φαντάροι. Στρατιώτες σκούπιζαν το χώρο. Στρατιώτες κουβαλούσαν κρεβάτια. Κρεβάτια είναι παρμένα από τις μονάδες τους. Τα θυμάστε όσοι υπηρετήσατε. Στρατιώτες παντού και λίγοι εργάτες, προφανώς της εταιρείας. Ένας εργολάβος χωρίς σύμβαση εργασίας και δουλειές χωρίς τιμολόγια», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
http://www.antenna.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου