Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια των "φιλήσυχων προσφύγων" στον Πειραιά.Και για όσους λένε ότι αυτά γίνονται  γιατί είναι εγκλωβισμένοι, δείτε επεισόδια που έγιναν πριν δύο ημέρες στην Σουηδία (από λαθρομετανάστες που τα κατάφεραν και πήγαν εκεί που ήθελαν...)


Διήμερα επεισόδια σημειώθηκαν σε προάστιο της Στοκχόλμης, όπου διαμένουν πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες. Πυρπόληση αυτοκινήτων, σπάσιμο περιπολικών και ασθενοφόρων με πέτρες και επιθέσεις με εκρηκτικά συνέθεσαν το σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας του προαστίου, στο οποίο μένουν πολλοί Σύροι και Αρμένιοι, καθώς και Ιρακινοί, πέτρες εκτοξεύτηκαν σε παράθυρο ενός παρκαρισμένου οχήματος.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν τους υπαίτιους, εκείνοι έβαλαν φωτιά σε μία γέφυρα και έλουσαν με βενζίνη αρκετά αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια πυρπόλησαν. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο, δέχτηκαν σφαίρες.

Τον τελευταίο χρόνο, έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά με μετανάστες, ακόμα και δεύτερης γενιάς, φόνους σε προσφυγικά κέντρα, εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτά και σεξουαλικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου