Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Aνακλήθηκε η μετάθεση Σφακιανάκη

Βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Τόσκας που για να δικαιολογήσει την υποβάθμιση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δήλωνε το πρωί ότι αξιολογήθηκαν οι πραγματικές ικανότητες και η προσφορά των στελεχών στην κοινωνία και όχι οι δημόσιες σχέσεις.


Στην ανάκληση της μετάθεσης του υποστρατήγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού προχώρησε η κυβέρνηση, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων για την καρατόμηση του υποστρατήγου από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη  στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται. Από την εξέλιξη αυτή είναι βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης από το βήμα της Βουλής, ούτε λίγο-ούτε πολύ, απέδωσε στις... δημόσιες σχέσεις τις μεγάλες επιτυχίες του υποστρατήγου Σφακιανάκη. 

http://www.protothema.gr/politics/article/554377/epiheirisi-apaxiosis-apo-ton-toska-dimosioshetistas-o-manolis-sfakianakis-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου