Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Δύο πρώην υπουργοί με 17 ενστόλους και 5 οχήματα!

Είναι δύο πρώην υπουργοί με μόνιμη έδρα χώρες του εξωτερικού. Κι όμως στην Αθήνα, οσάκις της επισκέπτονται, εξακολουθεί να απασχολείται για τη φύλαξή τους μια αστυνομική δύναμη που περιλαμβάνει συνολικά 17 ένστολους και πέντε υπηρεσιακά αυτοκίνητα...Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «οι συγκεκριμένοι άνδρες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται σε μία μάχιμη υπηρεσία και όταν έρχονται οι αξιωματούχοι στην Αθήνα να αναλαμβάνουν τη φύλαξή τους. Αντ' αυτού σχεδόν τις περισσότερες ημέρες δεν έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες, καθώς τις φυλάξεις κτιρίων που σχετίζονται με τα πρόσωπα-στόχους αναλαμβάνουν τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα».
Το ανωτέρω περιστατικό, είναι ένα από τα πολλά που προέκυψε μέσα από μια αποκαλυπτική διαταγή της Κρατικής Ασφάλειας αναφορικά με τις στρατιές αστυνομικών συνοδών σε πολιτικούς... αστέρες, διάττοντες και μη.
Την επιλέξαμε επειδή απλά δείχνει, την αδιαφορία του πολιτικού κόσμου που κυβερνά στις εποχές των Μνημονίων και αντί να συμμαζέψει το κράτος και να κάνει αιματηρές οικονομίες κόβοντας από όπου μπορεί, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με εξοργιστική αβερτοσύνη...
πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου