Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Γκάφα της ΕΡΤ με το "κομμένο χαρτί ...υγείας" (βίντεο)

Το γνωστό σατιρικό σάιτ tokoulouri.com έκανε και πάλι το θαύμα του!
Την Πέμπτη ανήρτησε είδηση, σύμφωνα με την οποία «επιτήδειοι, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα της περιοχής των Πατησίων, αποτελούν μέλη σπείρας, η οποία πωλούσε κομμένο χαρτί κουζίνας, ως χαρτί υγείας»...Και συνέχιζε το σατιρικό δημοσίευμα:


«Το καλά σχεδιασμένο κόλπο των επιτήδειων, ήρθε στο φως, όταν δεκάδες καταναλωτές παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στην περιοχή των οπισθίων. Έπειτα από έρευνα του κέντρου προστασίας καταναλωτών, αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνη για τις ενοχλήσεις αυτές ήταν η σκληρή επιφάνεια του χαρτιού. Δείγματα του χαρτιού στάλθηκαν στο Χημείο του Κράτους, όπου και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για χαρτί κουζίνας και μάλιστα ιδιαίτερα ανθεκτικό».

Στην «παγίδα» έπεσε η ΕΡΤ και συγκεκριμένα η Πρωινή Ενημέρωση, που παρουσίασε το ρεπορτάζ ως αληθινό!
«Συνελήφθη σπείρα που έκοβε το χαρτί κουζίνας και το πουλούσε για χαρτί υγείας. Δεν ξέρω πως το κάναν. Αυτό που ξέρω, είναι πως το μοσχοπουλούσαν στην αγορά, γιατί υπήρχε έλλειψη. Το προηγούμενο διάστημα έτρεξε ο κόσμος και πήρε διάφορα. Συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Πατησίων έπειτα από μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.» ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Στεφανίδου, απαντώντας στις... εύλογες απορίες του κεντρικού παρουσιαστή, Νίκου Αγγελίδη.


 

http://www.protothema.gr/greece/article/492014/video-i-ert-metedose-os-alithini-eidisi-apo-to-satiriko-koulouri/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου