Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

“Όλοι όρθιοι”: “Κλαρίνο” μπροστά στη Φώφη οι... δημοκράτες δημοσιογράφοι - ΒΙΝΤΕΟ


Κοιτώντας το βίντεο με την είσοδο της Φώφης στον προθάλαμο, δεν μπορεί κανείς παρά να ακούσει την φωνή του πασόκου να διατάζει τους παριστάμενους να σηκωθούν «όλοι όρθιοι». Φυσικά η διαταγή εισακούεται άμεσα και

από κοινού πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι, τινάχτηκαν σαν τα ελατήρια, προκειμένου να δηλώσουν την πίστη τους στην κλεφτοπασοκαρία, για να μην φτάσουν να στέλνουν ανταποκρίσεις από το Τζιμπουτί.
Η σκηνή αυτή φυσικά έφερε κατά νου την πολεμική των δημοσιογράφων όταν κάτι παρόμοιο έγινε στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής το 2012.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους, αφού αρχικά οι δημοσιογράφοι κάθισαν οκλαδόν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και έκτοτε βγάζουν όλη τους την εμπάθεια και την χολή εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Βεβαίως για το αντίστοιχο περιστατικό με την Φώφη, ουδεμία αντίδραση ακούστηκε και το σύνολο των σχετικών δημοσιευμάτων είναι εξαιρετικά προσεκτικά για να μην θορυβηθεί η πασοκαρία.
Αυτό αποδεικνύει με άλλον έναν τρόπο, πρώτον την υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και δεύτερον την εξάρτησή τους από το παλιό κομματικό κράτος που μας έφερε στην σημερινή κατάντια. 

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-orthioi-klarino-mprosta-sth-fwfh-oi-dhmosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου