Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

O Kωστάρης , που όλοι έτρεξαν να συμπαρασταθούν, συμμετείχε στην πισώπλατη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Μπακογιάννη.

Έτρεξαν όλοι οι "προοδευτικοί" καθηγητάδες να συμπαρασταθούν στον Η. Κωστάρη μήπως και στερηθεί το "αυτονόητο δικαίωμά του στην μόρφωση".
Ο Κωστάρης μαζί με τον Κουφοντίνα δολοφόνησαν πισώπλατα τον Μπακογιάννη.


Διαβάστε πώς περιγράφει την σκηνή της δολοφονίας ο ίδιος ο Κουφοντίνας :

«Εκείνο το πρωινό στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, από το αυτοκίνητο του Μπακογιάννη κατέβηκε πρώτα η κοπέλα, φορούσε ένα κόκκινο πουλόβερ. Πίσω της, μερικά βήματα, προχωρούσε ο Μπακογιάννης. Ο οδηγός αυτή τη φορά δεν περίμενε καθόλου. Έστριψε βιαστικός με το αυτοκίνητο αριστερά στην Ομήρου. Ο θυρωρός γνώριζε την κοπέλα. Δεν τη σταμάτησε όπως έκανε με όλους όσοι έμπαιναν.

Οι δύο της 17Ν (παραλείπει να πεί ότι ήταν ο ίδιος και ο Ηρακλής Κωστάρης), ακολούθησαν ολόκληρο σχέδιο: Ντυμένοι με κουστούμια, κρατώντας ένα μεγάλο φάκελο, μπήκαν στην είσοδο της διπλανής πολυκατοικίας, την ώρα ακριβώς που σταματούσε το αυτοκίνητο του Μπακογιάννη στη γωνία. Την ώρα που έμπαινε βιαστικός ο Μπακογιάννης στην πολυκατοικία του γραφείου, οι δύο τον ακολούθησαν γρήγορα. Η κοπέλα είχε ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ στον Μπακογιάννη, του χαμογελούσε. ‘Ο κ. Μπακογιάννης;’. Γύρισε, καταπρόσωπο, ενοχλημένος. Η κοπέλα έμεινε ακίνητη. Ύστερα άφησε την πόρτα του ασανσέρ να κλείσει».

Αυτό το «καταπρόσωπο» όπως δεν προέκυπτε από την ιατροδικαστική έκθεση. Ο Π. Μπακογιάννης είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην πλάτη και μία ακόμη πλάγια πίσω, την θανατηφόρα, ενώ είχε πέσει ήδη στο έδαφος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου