Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Στέρεψαν τα δάκρυα στην Β.Κορέα. Έτσι θρηνούν οι δημοκρατικοί λαοί...

Στέρεψαν ,κυριολεκτικά, τα δάκρυα των Βορειοκορεατών για τον χαμό του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ιλ που ήταν γιος του αρχιηγέτη Κιμ Ιλ Σουνγκ .Τώρα θα αναλάβει την εξουσία ο γιός του ο Κιμ Γιονγκ Ουν .
(για τον λόγο αυτό οι περισσότεροι κλαίνε χωρίς να δακρύζουν-δεν υπάρχει ιατρικός λόγος, μην ξάχνετε...)Για τον θάνατο του ΓΓ του ΚΕΚ η Κ.Ε του ΚΚ της ΛΔ ΒΚ έλαβε συλλυπητήρια τηλεγραφήματα από πολλά ΚΚ ανάμεσα στα οποία και αυτό που έστειλε η Κ.Ε του ΚΚΕ

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου