Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Ανήλικος αλλοδαπός μαθητής κατέβασε την ελληνική σημαία από σχολείο

Για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται ανήλικος. Πρόκειται για 14χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να εισήλθε στην αυλή γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, παραβιάζοντας πρώτα ...


την κεντρική πόρτα του σχολείου, και στη συνέχεια κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό, όπως επίσης το σχοινί έπαρσης και υποστολής.

Το περιστατικό σημειώθηκε νυχτερινές ώρες -από τη 19η προς την 20ή Οκτωβρίου- ενώ η σημαία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε θάμνους και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέων Μουδανιών και του ΤΑ Πολυγύρου ταυτοποιήθηκε ο 14χρονος ως δράστης του περιστατικού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος φοιτούσε παλιότερα στο συγκεκριμένο σχολείο, από το οποίο όμως αποβλήθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος του κηδεμόνα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
(AΠΕ-ΜΠΕ)


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου