Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βόμβα μεγατόνων: Makedonski αποκαλεί η ελληνική κυβέρνηση τους Σκοπιανούς στις διμερείς διαπραγματεύσεις!

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο Γιώργος Χατζημαρκάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση Σκοπιανής δημοσιογράφου δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον όρο Makedonski για την γλώσσα και την ταυτότητα κατά τις διμερείς διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς! Δήλωσε μάλιστα ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν είναι γνωστές και ανοικτές. Ο ίδιος όμως, ως πρόεδρος της Επιτροπής Επίβλεψης της Ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ, θέλοντας να γνωρίζει την επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης ζήτησε και πήρε τις σχετικές πληροφορίες. 


Αυτή τη συγκλολιστική αποκάλυψη για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα έκανε χθες ο κύριος Χατζημαρκάκης και κανένας δημοσιογράφος δεν τόλμησε να το αναδείξει. Για άλλη μια φορά η δεξιά ηγεσία κάνει πλήρη υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα και ξεπουλάει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας. Και αυτό το κάνει φορώντας το προσωπείο του πατριωτισμού και χαράσσοντας κόκκινες γραμμές ως προς τα εθνικά μας συμφέροντα, τις οποίες όμως εγκαταλείπει κάνοντας κρυφές συμφωνίες κι εξαπατώντας τους Έλληνες πατριώτες. Τί έχει να μας πεί τώρα ο κος. Φαήλος Κρανιδιώτης που προπαγανδίζει για την "πατριωτική" δεξιά; Πόσο εξαπατημένος πρέπει να νιώθει ο πατριώτης δεξιός ψηφοφόρος; Τι άλλη μυστική συμφωνία έχει γίνει ή τί συμφωνία θα επακολουθήσει η οποία θα απεμπολεί τα εθνικά μας συμφέροντα; 

Οι εκλογές όμως είναι κοντά και η απάντηση είναι απλή. Μαυρίστε την ψευτοπατριωτική ψοφοδεξιά ηγεσία και δώστε ένα τέλος στο σάπιο Μεταπολιτευτικό κατεστημένο! Στηρίξτε και ψηφίστε τους Eθνικιστές!
http://neolaiaem.blogspot.gr/2014/05/makedonski.html#more

2 σχόλια:

  1. Καί ή ντόρα τους τά ίδια δέν έλεγε τό 2006? Μόνο τά βλαμμένα κομματόσκυλα δέν βλέπουν ότι είναι ίδιοι προδότες μέ τό ναζιστικό βρωμοπασόκ. Ούτε τούς νοιάζει πού ''παντρεύτηκαν'' καί συγκυβερνούν. Μιλάμε γιά σχιζιφρένεια τά κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή