Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καλώς τους αντιτροικανούς!




Η τρόικα είναι "ένα μαγαζάκι" που υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.
 
 
 
 
Και όμως η δήλωση αυτή δεν ανήκει σε κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε στέλεχος της κυβέρνησης και μάλιστα σε έναν ολόκληρο υφυπουργό, παρακαλώ!
 
Το όνομα του αντάρτη-έκπληξη είναι Μιχάλης Παπαδόπουλος, υφυπουργός Μεταφορών, ο οποίος έκανε τις σχετικές καταγγελίες μιλώντας σήμερα στον Αθήνα 9,84.
 
Απερίγραπτος ο πανικός που προκλήθηκε στα "γνωστά" δημοσιογραφικά επιτελεία, που φάνηκαν να πέφτουν από τα σύννεφα....γιατί μέχρι τώρα πίστευαν ότι η τρόικα εργάζεται υπέρ δημοσίου συμφέροντος της Ελλάδας.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε:
 "Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως".
 
Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι η τρόικα υπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε:
 
 "Ναι υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς, είτε Έλληνες, είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα".
http://www.avgi.gr/article/2052328/kalos-tous-antitroikanous-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου