Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"Tην ψώνισε" ο Άδωνις...


Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ,όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να δώσει δύο διαλέξεις, του παραχώρησε για την διαμονή του τα δύο δωμάτια που χρησιμοποιούσε ο John F.Κennedy το 1939-40. Τα δωμάτια τώρα έχουν διακοσμηθεί με αντικείμενα της εποχής του Κennedy και παραχωρούνται σε επισκέπτες της σχολής. Εντάξει, έχουν μια ιστορία αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ...


 
 



3 σχόλια:

  1. Οι νεροκουβαλητές της Νέας Τάξης και των μνημονίων ξεπουλήματος της πατρίδας μας, αντί να ζητήσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ συγνώμη, περηφανεύονται για τα "στραγάλια" που τους κερνούν τα ξένα κέντρα.

    Κύριε Άδωνη,
    Καρφί δεν μας καίγεται κι αν έμενες στο κρεβάτι του Κένεντι κι αν πήδηξες και την καμαριέρα του. Άνοιξε τα μάτια σου να δεις που κατάντησες τα δημόσια νοσοκομεία που δεν έχουν γάζες και ορούς και μην περηφανεύεσαι για τα "ανταποδοτικά τέλη" .

    κατάλαβα καλά; Ενώ είσαι υπουργός και εξαθλιώνεται η Ελλάδα, πήγες στην Αμερική να δώσεις διάλεξη; Ρε και δεν ντρέπεσαι να το διαδίδεις αυτό στο ιντερνετ; (λογικά θα πήρες και την 2η γυναίκα σου μαζί, ναι για την Μανωλίδου λέω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ''ΝΑΙΤΗΣ''Η ΚΑΙ''ΤΕΚΤΩΝ''ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΝΩΡΙΖΩ''ΤΕΚΤΟΝΕΣ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή