Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τζάμπα η επίσκεψη Σαμαρά στο Κατάρ; (Ξανά) αποχώρησε το Κατάρ από τον διαγωνισμό.

Δεύτερη αποχώρηση του Κατάρ από τη διεκδίκηση του Ελληνικού.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, η Qatari Diar, θυγατρική της Qatar Authority Investment, ενημέρωσε τη διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην επόμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, για την οποία η καταληκτική ημερομηνία επισήμως, λήγει αύριο (29 Νοεμβρίου)

Η Qatari Diar, μολονότι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον στη διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ τον Απρίλιο του 2012, λίγους μήνες μετά τον Ιανουάριο του 2013 απέσυρε το ενδιαφέρον της, αρνούμενη να υπογράψει τη σχετική συμφωνία εμπιστευτικότητας μαζί με τους υπολοίπους τρεις διεκδικητές του έργου.
Θυμίζουμε ότι μετά από διαβουλεύσεις του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά και κυβερνητικών στελεχών, η Qatari Diar επανήλθε στη διαγωνιστική διαδικασία το Φεβρουάριο του 2013 για να αποχωρήσει εκ νέου τώρα.

(απόσπασμα από http://www.paraskhnio.gr)



Τελικά φαίνεται ότι από την εν λόγω επίσκεψη, μας έμειναν μόνον οι συμβουλές του Τούρκου πρωθυπουργού , με τον οποίο επίσης είχε συναντηθεί στο Κατάρ, για το ζήτημα του τεμένους στην Αθήνα...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου