Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

89χρονος πυροβόλησε και έτρεψε σε φυγή Αλβανό ληστή.

 

Συνελήφθη χθες (23-11-2013) αργά το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου και δύο ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και αντίστασης.
Αναλυτικότερα, ο 31χρονος με έναν ακόμα συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν οικία 89χρονου ημεδαπού στο Κατάκολο Ηλείας, όπου διέμενε με την 77χρονη σύζυγό του και τον 53χρονο υιό τους οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Οι δύο δράστες μετά από χρήση βίας και απειλών, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην οικία, ο 89χρονος τον οποίο οι δράστες δεν είχαν αντιληφθεί, προσπαθώντας να τους απωθήσει, συνεπλάκη μαζί τους κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε χωρίς να τραυματιστεί κανείς και ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζοί.
Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις σε δύσβατη περιοχή, με υψηλή βλάστηση, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 31χρονου, ο οποίος κατά τη σύλληψη του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου