Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Tα επιχειρήματα της κ.Πολυχρονάκη απέναντι στους ηλίθιους που την καταγγέλουν για την αιμοδοσία της Χ.Α.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ιατρικό κόσμο η απόφαση της διευθύντριας του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας κυρίας Ελένης Πολυχρονάκη να προχωρήσει στην αιμοδοσία που έχει προγραμματιστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ζητούν να ακυρωθεί η «ρατσιστική» αιμοδοσία και γράφουν στην ανακοίνωσή τους: 

 «καταγγέλλουμε την Ελένη Πολυχρονάκη, διευθύντρια του Δρακοπούλειου Κέντρου Αιμοδοσίας του ΝΕΕΣ, η οποία ανέλαβε την πανελλαδική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου στο Κερατσίνι από τους φασίστες της ΧΑ αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια εγκληματική συμμορία».
 
Δείτε πώς απαντάει η κ.Πολυχρονάκη:
 
-είμαι υποχρεωμένη από τον νόμο να κάνω δεκτό το αίτημα της Χρυσής Αυγής για αιμοδοσία, όπως θα έκανα με οποιονδήποτε σύλλογο ή πολιτικό κόμμα που είναι νόμιμο.
 
-το αίτημα της Χρυσής Αυγής έγινε τον περασμένο Ιούνιο και ότι η αιμοδοσία θα γίνει κανονικά τον Νοέμβριο
 
-ο νόμος ορίζει ότι το 70% του αίματος που συλλέγεται από έναν σύλλογο ή ένα κόμμα ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του κόμματος όσον αφορά το πού θα διατεθεί, ενώ το 30% ανήκει στο κέντρο που κάνει την αιμοδοσία και μπορεί να το διαθέσει όπου υπάρχει ανάγκη.
 
-Από την ποσότητα που ορίζει το Δρακοπούλειο κανείς δεν θα μου πει να μη δώσω αίμα σε κάποιον αλλοδαπό. Από την άλλη, κανείς δεν θα μου πει να μην πάρω αίμα από χρυσαυγίτες.
 
-Μπορώ να σας πω ότι ανήκω σε αντίθετο πολιτικά χώρο. Εχω όμως υποχρέωση προσωπικά να είμαι δημοκρατική ακόμη και με τους χρυσαυγίτες.
 
 
Και μην ξεχνάμε και μια άλλη "ρατσιστική" αιμοδοσία για την οποία δεν μίλησε κανείς...

 "Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της τάξης μας" έλεγε η αφίσα για την αιμοδοσία του ΠΑΜΕ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου