Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Υπουργείο Οικονομικών: Εκκενώστε τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ


Στο υπουργείο ή είναι ηλίθιοι ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς έχουν μπλέξει με την βλακεία του Αντωνάκη. Επειδή "τα βρήκαν" ΝΔ - ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι το ζήτημα τελείωσε ..
Άντε βγάλτε τους από την ΕΡΤ τώρα με τα ΜΑΤ , να τους κάνετε και ήρωες...

 
(το κτήριο της  ΕΡΤ , έχει όλες τις προδιαγραφές...Βρίσκεται σε κεντρική οδό, είναι περιφραγμένος χώρος, έχει κεντρική πύλη ...).....................................
 
Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, στην οποία ενημερώνει τους εργαζόμενους στην πρώην ΕΡΤ για το ζήτημα της αποζημίωσής του και τους ζητά να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα.
Παράλληλα, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης. Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση. Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.
Τέλος, η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου