Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Γύφτοι έχουν ρημάξει και τις πινακίδες οδικής σήμανσης (αλλά φταίνε οι αστυνομικοί...)

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λάρισα 8 Μαΐου 2013
Π Ρ Ο Σ : Αστυνομικό Διευθυντή Λ ά ρ ι σ α ς
Κ Ο Ι Ν : Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Κύριε Διευθυντά


 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη μαζική κλήση σε απολογία ,10 από σύνολο 15 συναδέλφων του Α.Τ. Αγιάς, με αφορμή κλοπή πινακίδων σήμανσης από την Επ.Ο. Αγιάς – Αγιοκάμπου.

 Η κλοπή έγινε γνωστή μετά από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας. Περί τα τέλη του μήνα Μαρτίου ,αφού κλήθηκε από το Τμήμα , ο αρμόδιος υπάλληλος της Περιφ. Ενότητας Λάρισας υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων και προσδιόρισε το πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου ως το χρονικό διάστημα που συνέβη το περιστατικό. Με δεδομένη τη κατάθεση του υπαλλήλου η Υπηρεσία καλεί σε απολογία όλους τους συναδέλφους που εκτέλεσαν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας το Α΄ δεκαήμερο Μαρτίου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι:

α. Ο ακριβής χρόνος της κλοπής δεν εξακριβώθηκε.
β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα ,όπως σχεδόν πάντα, η εποχούμενη περιπολία του τμήματος ήταν επανδρωμένη από ένα (1) αστυνομικό με ότι αυτό συνεπάγεται.

η συνέχεια εδώ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στις 28/3/2013 η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, έκανε έλεγχο σε καταυλισμούς Ρομά και μάνδρες συλλογής, πώλησης και επεξεργασίας παλαιών σιδηρών της περιοχής.

Κατασχέθηκαν :
1 τόνος και 200 κιλά χαλκού
4 ηλεκτρικοί τροχοί
3 ηλεκτρικά τρυπάνια
1 παιχνιδομηχανή
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
2 χάλκινα καζάνια
4 εκκλησιαστικά ορειχάλκινα μανουάλια
4 μεταλλικοί σταυροί από τάφους
500 πινακίδες οδικής σήμανσης από αλουμίνιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου