Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

"Ενσωματωμένος" στην βρετανική κοινωνία ήταν ο δράστης της δολοφονίας στο Λονδίνο...

"πιστεύετε πως οι πολιτικοί θα πεθάνουν; Όχι. Αυτοί που θα πεθάνουν θα είναι ο μέσος πολίτης, όπως εσείς και τα παιδιά σας".
Ο νιγηριανής καταγωγής Μάικλ Ολουμίντε Αντεμπολάτζο είναι ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο.
Ο 28χρονος είναι Βρετανός νιγηριανής καταγωγής. Γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1984 στη Βρετανία και προέρχεται από μια χριστιανική οικογένεια νιγηριανών μεταναστών, αλλά ασπάστηκε το Ισλάμ αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο το 2001. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς μέχρι το 2005, ενώ μετά συνέχισε να ζει στη περιοχή γύρω από το Γούλγουϊτς, μοιράζοντας στο δρόμο φυλλάδια με ισλαμικό περιεχόμενο.


 

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΙΛΑΜΟΚΤΗΝΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή