Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Τέλος τα ερωτηματολόγια για τις απολύσεις. Ανακοίνωσαν ότι "δεν προλαβαίνουν". Ό,τι νά ΄ναι...

Η κυβέρνηση «παγώνει» τη διαδικασία αξιολόγησης μέσω ερωτηματολογίων κρίνοντας ότι δεν επαρκούν τα χρονικά περιθώρια.
Αντ' αυτού, προκειμένου να προκύψει το πλεονάζον προσωπικό των υπουργείων βάσει των νέων οργανογραμμάτων, σύμφωνα με την Καθημερινή, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταρτίζει σχέδιο νόμου στο οποίο θα περιγράφονται τα τυπικά προσόντα (π.χ. πτυχία, ξένες γλώσσες, προϋπηρεσία) που θα πρέπει να διαθέτουν οι υπάλληλοι προκειμένου να επιλεγούν για την κάλυψη των νέων μειωμένων αναγκών των υπουργείων.

Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα τίθενται σε κινητικότητα - διαθεσιμότητα. Ως προς τη διαδικασία αξιολόγησης με οριζόντια κριτήρια, θα αφορά μόνον όσους απασχολούνται σε υπουργεία. Ωστόσο και με δεδομένο ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχουν τεθεί σε κινητικότητα 25.000 υπάλληλοι, δεν αποκλείεται στην ίδια διαδικασία να υπαχθούν και οι εργαζόμενοι στους φορείς υπό τη γενική κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!
    Α. Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή