Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοίωσε την δήλωση για να δικαιολογήσει την γκάφα του Τσίπρα.

Την γκάφα του Α. Τσίπρα που δήλωσε  ότι 
"δεν ήταν επιταγή του ΔΝΤ η περικοπή του 13ου 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα" προσπάθησε να διορθώσει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραποιώντας την δήλωση.

(Ευτυχώς ακόμα δεν έχει γίνει περικοπή των "δώρων" στον ιδιωτικό τομέα... )
Δείτε την δήλωση (με υπογραμμισμένο το επίμαχο σημείο)


Δείτε τώρα και την δήλωση όπως την έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Έχουν προσθέσει την λέξη "δημόσιο"

(που βέβαια δεν ταιριάζει με το νόημα της δήλωσης καθώς πώς θα ωφεληθούν οι φοροφυγάδες κόβoντας τον μισθό από το...δημόσιo;)upd 25/1/2013: Μόνο με ...μια μέρα καθυστέρηση η ΝΔ κατάλαβε την αλλοίωση της δήλωσης Τσίπρα ...

Σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο ΔΝΤ, προφανώς από πλημμελή ενημέρωση και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, δήλωσε επί λέξει: “Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, του 13ου και 14ου μισθού, συγκεκριμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις πρώτον έκρυβαν στα συρτάρια τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους και δεύτερον τους έκαναν το χατίρι να κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”», υποστηρίζει η Λ. Συγγρού και προσθέτει:

«Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ για να «μαζέψει» τη γκάφα του προέδρου του, ο οποίος θέτει θέμα κατάργησης 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπάρχει, προχώρησε, με επίσημο δελτίο τύπου της Κουμουνδούρου, στη σταλινικού τύπου παραχάραξη των δηλώσεών του, μετατρέποντάς τες ως εξής: “Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ, η περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις έκρυβαν στα συρτάρια, τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους. Επίσης, τους κάνανε το χατίρι να κόβουν τον 13ο και τον 14ο μισθό στο δημόσιο, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”.».

«Η πρωτόγνωρη πλαστογραφία των δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα, αφήνει έκθετο τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει η ΝΔ και καλεί τα κόμματα να τοποθετηθούν για το αν συμφωνούν «με τέτοιου είδους πρακτικές».

Αντιδρώντας ο ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισε «ανάξια κάθε σοβαρού σχολιασμού» την ανακοίνωση της ΝΔ. «Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο συνεχώς πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις. Ας μην παίζουν, όμως, άλλο και με τη νοημοσύνη μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.«Τέτοια αστεία δικαιολογία για την παραχάραξη των δηλώσεων του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα δεν θα δινόταν ούτε επί Στάλιν», επανήλθε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία: «Τέτοια αστεία δικαιολογία για την παραχάραξη των δηλώσεων του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα δεν θα δινόταν ούτε επί Στάλιν. Περιμένουμε σοβαρή απάντηση! Και για να σας βοηθήσουμε να σοβαρευτείτε επιτέλους, ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεων του κ. Τσίπρα, όπου μιλά για κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα και όχι για το “δημόσιο”, λέξη την οποία προσθέσατε εσείς εκ των υστέρων, για να καλύψετε την γκάφα του και να παραπλανήσετε τον Ελληνικό λαό», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
 

2 σχόλια:

  1. Αυτοί έχουν διακόψει σχέσεις με την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κόμμα με την αλήθεια και ο αρχηγός με την πραγματικότητα...

      Διαγραφή