Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Green Cola: Η... ελληνική απάντηση στην Coca Cola

Με μια εκστρατεία επικοινωνίας που φέρει τον τίτλο «ξε-cola και διάλεξε ελληνικά», η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών από την ακριτική Ορεστιάδα επιχειρεί να υψώσει το ανάστημά της στην «πρωταγωνίστρια» Coca Cola, παρασκευάζοντας την πανομοιότυπη γευστικά, ελληνική Green Cola.
Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών, ευνοώντας τις ελληνικές εταιρείες να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο, έναντι των ξένων πολυεθνικών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (ΕΠΑΠ) να διαθέσει στην αγορά το brand Green Cola, το οποίο αυξάνει ολοένα και περισσότερο την παρουσία του στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αφορμή του νέου εγχειρήματος αποτέλεσε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με την 3Ε, για λογαριασμό της οποίας η ΕΠΑΠ εμφιάλωνε και αποθήκευε για 25 ολόκληρα χρόνια τα προϊόντα της, όπως η Coca Cola, η Sprite, κτλ.
Από την ακριτική Ορεστιάδα η ελληνική «απάντηση» στην Coca Cola Η Green Cola είναι μια αμιγώς ελληνική cola που εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών, και η απουσία ζάχαρης, ασπαρτάμης, φωσφορικού οξέος και συντηρητικών.



(ολόκληρο το άρθρο http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=28055&subid=2&pubid=113004075)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου