Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πρώην αριστεριστής-συνδικαλιστής με απόσπαση στο γραφείο βουλευτή της Χ.Α.

Πρόκειται -σύμφωνα με την υπουργική απόφαση- να διατεθεί στο γραφείο του βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο εκπαιδευτικός Π.Ν.
Τα βήματα του τελευταίου μπορεί να καταλήγουν στη Χρυσή Αυγή, άξιον απορίας όμως είναι το γεγονός ότι ξεκινούν από τον πιο μάχιμο χώρο των εκπαιδευτικών.
Συγκεκριμένα, ο Π.Ν. είναι γνωστός στους συναδέλφους του ως αριστερός συνδικαλιστής και θεωρούνταν επί χρόνια μάχιμος εκπαιδευτικός, ο οποίος αγωνιζόταν για τα δικαιώματα του κλάδου του.
Το 2010, μάλιστα, ήταν υποψήφιος στο Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο το οποίο περιλαμβάνει την Απέναντι Οχθη, τις Παρεμβάσεις και άλλες αριστερές δυνάμεις.

Λέγεται ότι πριν από λίγους μήνες, στις τελευταίες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, διέρρευσε ότι έχει ζητήσει απόσπαση σε γραφείο της Χρυσής Αυγής και φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο. Σχετική ανακοίνωση είχε βγάλει τότε και το ΠΑΜΕ. Αναφερόταν σε εκπαιδευτικό που για χρόνια συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο αριστερών δυνάμεων, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών «υποψήφιος σε εκλογές του συλλόγου "Σωκράτης" ως υποψήφιος για αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ και ως υποψήφιος αιρετών, παλαιότερα».

απόσπασμα από enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου