Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

"Σημεία των καιρών¨...Όλες οι σημερινές ληστείες παιδιών που έλεγαν ...τα κάλαντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα καταγεγραμμένα περιστατικά είναι τα εξής:

*Στην Καλλιθέα, στην οδό Ζερβού, στις 10.30 π.μ., τρία άτομα αφαίρεσαν από δύο ανήλικους τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει από τα κάλαντα.

*Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στα Πατήσια, στην οδό Σλήμαν, με θύματα δυο 15χρονους, από τους οποίους πήραν 150 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.

*Στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ανδρομάχης, δυο ληστές έκλεψαν τα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο από έναν 10χρονο και έναν 12χρονο με απειλή μαχαιριού, καθώς και στις 14:00 επίσης στο Π. Φάληρο, στην οδό Ίριδος, σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό με θύματα δύο ανήλικους.

 *Στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καλπακίου, δύο άτομα αφαίρεσαν από ανηλίκους τα χρήματα από τα κάλαντα.

*Στη Θεσσαλονίκη, δύο 16χρονοι κι ένας 19χρονος συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε, το πρωί, στην Καλαμαριά, σε βάρος τριών μαθητών που λέγανε τα κάλαντα. Η Αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες. Οι νεαροί κατηγορούνται ότι λίγο μετά τις 9 το πρωί με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 25 ευρώ από τα 12χρονα θύματά τους, ποσό που είχαν συγκεντρώσει νωρίτερα ψάλλοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου