Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κατάλαβαν στην Χ.Α το "λάθος" που έκανε ο Μιχαλολιάκος...

Φαίνεται ότι στην Χρυσή Αυγή κατάλαβαν το "λάθος" με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου (εδώ) και από χθες έχουν βγάλει δυο ανακοινώσεις για το θέμα προσπαθώντας να το μαζέψουν... Αλλά είναι αργά πλέον. Αυτό το "λάθος" θα το βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.
Οι Έλληνες πατριώτες ΔΕΝ μπορεί να έχουν καμμία σχέση με ναζιστές.

Η χθεσινή ανακοίνωση:

Το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, που είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41 είχε καθιερώσει επισήμως τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Η σημερινή ανακοίνωση: (η κόκκινη επισήμανση δική μου, όπου επιβεβαιώνεται ότι ο χαιρετισμός ήταν ναζιστικός ...)

Σε μείζον θέμα έχουν αναδείξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι άθλιοι προπαγανδιστές τον δήθεν "ναζιστικό" χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την ομιλία του στην Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Παραθέτουμε το πλήρες επίμαχο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: "Το είπαμε με όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουμε, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν, δεν  μας ενδιαφέρει! Αυτού που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν μετανοούμε γιατί πάντα για αυτές τις Σημαίες αγωνιζόμασταν, για Ελλάδα, Πατρίδα, Τιμή, Πίστη για τίποτε άλλο!
Κανένας Χρυσαυγίτης, καμμία Χρυσαυγίτισσα δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλά τους, δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που γίνονται εις βάρος του Έθνους! Ναι, το είπα και το σχολίασαν, στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κ.Ο., στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. Αυτά τα χέρια, μπορεί καμμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει..."

2 σχόλια:

  1. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ήταν λάθος; Απλά νοιώθει ότι είναι πλέον σε θέση να πει ανοικτά τις ιδέες του. Τυχαία φεύγουν οι ναζιστικοι χαιρετισμοί συχνά - πυκνά; (δημοτικό συμβούλιο Αθηνών, σε εκπομπή της ΕΡΤ κ.α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Γιαυτό η λέξη λάθος με εισαγωγικά. Όλο το σκηνικό ήταν προμελετημένο. Στην είσοδό του στον χώρο ομιλίας στου Γουδή υπήρχε στημένη ομάδα που χαιρετούσε με παρόμοιο τρόπο. Φάνηκε καθαρά στα τηλεοπτικά στιγμιότυπα.

      Διαγραφή