Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τι απαντάει ο Σαμαράς στις επικρίσεις ότι εφαρμόζει τώρα αυτά που στο παρελθόν καταδίκαζε. (από την Πόλη έρχομαι...)

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Καθημερινή ο Α. Σαμαράς απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν πως πλέον εφαρμόζει όσα στο παρελθόν καταδίκαζε, απαντά:

«Τώρα ήλθε η ώρα να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Και όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά όλα τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα επί δεκαετίες. Αυτό κάνουμε... Μόνο που τώρα δεν είμαστε πια μόνοι μας. Πολύ σύντομα θα φανεί και το φως στην άκρη του τούνελ. Σήμερα δεν επισημαίνουμε λάθη. Σήμερα διορθώνουμε όλα τα λάθη του παρελθόντος. Και χτίζουμε το αύριο...».

άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα ή ,για να το επικαιροποιήσω, ό,τι νάναι Αντωνάκη...

Υ.Γ Επειδή κάτι μου θύμισαν τα λόγια του , έψαξα λίγο και βρήκα και το παρακάτω απόσπασμα :

[Μας ζητήθηκε το αδύνατο,  να διορθώσουμε προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό κράτος και τον τόπο, από τη γέννησή του. Αποφύγαμε το μοιραίο και βάλαμε τις βάσεις.
Εάν βεβαίως αυτά είχαν γίνει εδώ και χρόνια, δεν θα χρειαζόμασταν ποτέ οριζόντια μέτρα. Δεν θα χρειαζόμασταν ποτέ μνημόνια. Αλλά αυτές ήταν οι επιλογές που είχαμε. Και αυτό δείχνει και ποιες είναι οι επιλογές που έχουμε και τώρα μπροστά μας, τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι μάθαμε από τα λάθη μας.]

10/3/2012 Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου