Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Μία ακόμη τραγική επιβεβαίωση των προειδοποιήσεων του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς την τότε κυβέρνηση Παπαδήμου, να μην προχωρήσει στην απόλυση από τις φυλακές εγκληματιών, υπό το πρόσχημα της αποσυμφόρησης, ήρθε σήμερα με την δραματική μαρτυρία του συζύγου του θύματος της εν ψυχρώ δολοφονίας 69χρονης στη Φιλοθέη από Γεωργιανό, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί, κάνοντας χρήση του ευεργετικού Νόμου της Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ.
Ο σύζυγος της δολοφονηθείσας, κ. Β. Καρποδίνης, μιλώντας σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, περιέγραψε την τραγωδία που ζει αυτός και η οικογένειά του, χάρη στο Νόμο Παπαϊωάννου, ο οποίος για όσο διάστημα ήταν ο ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση δεν ψηφίστηκε, ενώ μετά την αποχώρηση του Γ. Καρατζαφέρη και με τη ψήφο της ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Κουβέλη, έγινε τελικά Νόμος του Κράτους.
Ο κ. Καρποδίνης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ η οποία επιτελεί –όπως ανέφερε- άριστα το έργο της, πλην όμως ο Νόμος που ψήφισαν Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ, επέτρεψε στον Γεωργιανό εγκληματία, να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του.
Ο ίδιος τόνισε ότι η απειλή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, φρέναρε την θέληση και την βούληση των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, να προχωρήσουν σε εκκένωση των φυλακών από τις πάσης φύσεως «εγκληματικές μηχανές» όπως τις χαρακτήρισε, δυστυχώς όμως για τον ίδιο και την οικογένειά του, μόλις ο ΛΑ.Ο.Σ αποχώρησε από την ψηφοφορία, οι σημερινοί συγκυβερνήτες, προχώρησαν στην ψήφιση του Νόμου, του οποίου θύμα υπήρξε και η γυναίκα του.
Το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ σχολιάζοντας τα ό,σα δραματικά ανέφερε ο άτυχος σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, επισημαίνει τα εξής:
«Δυστυχώς, μια ακόμη πρόβλεψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη, επαληθεύεται με τον πλέον τραγικό τρόπο. Με τον θάνατο μιας 69χρονης γυναίκας, αθώο θύμα της σωρείας λαθών και εσφαλμένων αποφάσεων, μιας κυβέρνησης η οποία δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ούτε τα στοιχειωδώς αυτονόητα.
Καλούμε την κυβέρνηση των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, να ακυρώσουν άμεσα τον Νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και απελευθερώνει δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών και κάθε είδους εισαγόμενους εγκληματίες, την ίδια ώρα που Έλληνες πολίτες για χρέη λίγων δεκάδων ευρώ, απειλούνται με πολυετείς φυλακίσεις.
Επιτέλους η ανοχή και η αντοχή, έχει κάποια όρια. Και η παρούσα κυβέρνηση, τα έχει ήδη εξαντλήσει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου