Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Διαψεύδει ο Μάνος την προβοκάτσια αλλά υπάρχει και το δελτίο τύπου της Δράσης...

Κυκλοφόρησε προβοκατόρικο e-mail που φέρεται ως συντάκτης ο Σ.Μάνος και αποστολέας το κόμμα της Δράσης.
Παρακινούνται οι παραλήπτες να μην ψηφίσουν ΝΔ καθώς το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο και δεν υπάρχει φόβος εκλογής του Τσίπρα.

Απόσπασμα από το e-mail:

[Πολλοί ψηφοφόροι μας επικοινώνησαν μαζί μας αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για να μας πουν ότι θα δυσκολευτούν να μας ξαναψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Ο λόγος, η ανησυχία τους ότι η δυναμική που αναπτύχτηκε θα φέρει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα. Για να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν Ν.Δ. (έστω και αν δεν είναι η προτίμησή τους) και δεν θα μας ξαναψηφίσουν.
Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει λυθεί. Το δίλημμα δεν υπάρχει πια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ν.Δ. προηγείται κατά 4-5 μονάδες. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από τα online στοιχήματα που εμφανίζουν άνετη νικήτρια των εκλογών τη Ν.Δ. ]

Το κόμμα του κ. Μάνου κατήγγειλε την αποστολή SMS, η οποία γίνεται προφανώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «από κάποιους που θέλουν να στρέψουν τους εκλογείς εναντίον μας».

Έλα όμως που σχεδόν τα ίδια έλεγε μια μέρα πριν με επίσημο δελτίο του κόμματος (που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί) όπου είναι και εμφανής η παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας καθώς κάνει λόγο για προβάδισμα 4-5% της ΝΔ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου