Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ο Καρατζαφέρης "βλέπει" Χ.Α πίσω από την χειροβομβίδα στον Σκάι...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην επίθεση με χειροβομβίδα στον τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ελπίζω ότι είναι ένα άθλιο μεμονωμένο γεγονός και να μην είναι η αρχή της επόμενης ημέρας για τη Δημοκρατία μας. Σαφώς σκοπεύει και στοχεύει στη φίμωση μιας ελεύθερης φωνής. Είναι ένα μήνυμα ότι “Κοιτάξτε, το έχετε παρακάνει”. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα έχει συνέχεια.

Ημέρα των εκλογών, ημέρα της Δημοκρατίας σε ένα σταθμό που έχει δείξει και συνέπεια και σοβαρότητα, να υπάρχει αυτό το ακραίο φαινόμενο.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην είναι συνέχεια κάποιων πραγμάτων.  Μήπως είναι συνέχεια από κάποιες άλλες πράξεις που είδαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό,πράγμα που θα προσδιορίζει μια εξαιρετικά πιο δύσκολη ημέρα για την Ελλάδα. Όλο αυτό κάτι μου μυρίζει. Μου μυρίζει το “ερχόμαστε και θα δείτε”. Και δεν μιλάω για τη μονομαχία κορυφής. Μιλάω για άλλα πράγματα.


Πρόεδρε , σου ..."μυρίζει" καθόλου η χειροβομβίδα να μην έχει σχέση με τα πολιτικά δρώμενα αλλά με αθλητικά...(Ολυμπιακούς,Παναθηναικούς,μολότωφ,μηνύσεις κλπ .Κάνω και εγώ μια σκέψη...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου