Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη γιατί πυροβόλησε ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ προσπαθώντας να αποτρέψει ληστεία...

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου οδηγείται σήμερα μαζί με τους… κλέφτες που έτρεψε σε φυγή, ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος γιατί απέτρεψε την κλοπή πυροβολώντας στον αέρα! Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους επίδοξους δράστες, πέρασαν χειροπέδες και στον ίδιο για παράνομη οπλοχρησία!

Το περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι στο Διμήνι Μαγνησίας, όταν οι δύο δράστες ηλικίας 43 και 33 προσπάθησαν να «σηκώσουν» ηλεκτρικές συσκευές αξίας 1.000 ευρώ από τον υπαίθριο χώρο μιας εταιρείας ειδών ζαχαροπλαστικής ενός 33χρονου. Ο 84χρονος που μένει ακριβώς δίπλα, τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές για να τους σταματήσει. Όμως, εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Τότε ο ηλικιωμένος σήκωσε το δίκαννο που κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή. Αμέσως μετά, κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους επίδοξους κλέφτες πριν απομακρυνθούν. Άφησαν, όμως, εμβρόντητο τον 84χρονο, όταν τον συνέλαβαν και αυτόν για… άσκοπους πυροβολισμούς και κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του!
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=201805

1 σχόλιο: