Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής και της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης

Λευκωσία: Ανοικτό άφησε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, το ενδεχόμενο προσφυγής της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης, ξεκαθαρίζοντας ότι εάν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο «αυτό θα γίνει με όρους που», όπως είπε, «δεν θα είναι δυσμενείς για την οικονομία».

«Ο τρόπος που θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα δεν έχει τόσο σημασία», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «δεν πρέπει να αποκλείουμε» τυχόν προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης, «γιατί δεν είναι κατ’ ανάγκη εις βάρος της οικονομίας».

Παράλληλα, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ανέφερε ότι με τους χειρισμούς που γίνονται και τη συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν την οικονομία

Οι δηλώσεις Δημητριάδη έγιναν μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, ο οποίος ανέφερε ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι «δύσκολή αλλά αναστρέψιμη».

Ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση για συλλογικότητα και συναίνεση στα θέματα οικονομίας.

http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/105804/anoikto-to-endechomeno-prosfygis-sto-michanismo-stirixis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου